28. BÖLÜM FRAGMANI
Hoş geldin Yavuz bu sefer uzun kal.
Hoş geldin Yavuz bu sefer uzun kal.
😂Geri döner
Son fragmanı görünce yeni bölümü izleme kararı aldım![]()
![]()
Kirli Sepeti 26. Bölüm 1. Fragmanı | Sen Beni Bekler Misin?
Kirli Sepeti 26. Bölüm 2. Fragmanı | Hayriye Sen Ne Yaptın?
Hep derim saf görünenden korkucan diye bakın Medine sinsisi hem murat hem İlkkan oğlanları baştan çıkarmış28. BÖLÜM FRAGMANI
Hoş geldin Yavuz bu sefer uzun kal.![]()
İlkkan ne alaka laaHep derim saf görünenden korkucan diye bakın Medine sinsisi hem murat hem İlkkan oğlanları baştan çıkarmış@Zeyno @offensive
son 2 bölümdür ona yürüyor medine bacımİlkkan ne alaka laa![]()
Eee benimki ne oldu çıktı mı diziden ?son 2 bölümdür ona yürüyor medine bacım![]()
o da yasemine yürüyor gibiEee benimki ne oldu çıktı mı diziden ?
ohaa laa o Feyyazın karısı değil miydi aboo resmen adına layık dizi tam bir kirli sepeti olmuşo da yasemine yürüyor gibi![]()
Hep derim saf görünenden korkucan diye bakın Medine sinsisi hem murat hem İlkkan oğlanları baştan çıkarmış@Zeyno @offensive
İlkkan ne alaka laa![]()
son 2 bölümdür ona yürüyor medine bacım![]()
Eee benimki ne oldu çıktı mı diziden ?
o da yasemine yürüyor gibi![]()
Libido sepeti.ohaa laa o Feyyazın karısı değil miydi aboo resmen adına layık dizi tam bir kirli sepeti olmuş![]()
31. bölümde final yapıyormuş, yeni senaristleri beklememişler bile...
Planlanıyor yazmış oraya tutunuyorum bir umut.Yalan mı söylüyor B.A ? 😵
Haklısın ecünnü değildir, ecünnülerin hasıdır.![]()
😂Geri döner
Son fragmanı görünce yeni bölümü izleme kararı aldım![]()
![]()
ohaa laa o Feyyazın karısı değil miydi aboo resmen adına layık dizi tam bir kirli sepeti olmuş![]()
Libido sepeti.![]()
Yalan mı söylüyor B.A ? 😵
Hayriye bacımın tüm sevgilileri diziye dönüp pervane olmuşken dizi yazın da devam etsin romantik komedi olarakPlanlanıyor yazmış oraya tutunuyorum bir umut.![]()
Eskiye rağbet olunca bit pazarına nur yağarmış.Hayriye bacımın tüm sevgilileri diziye dönüp pervane olmuşken dizi yazın da devam etsin romantik komedi olarak
Hayriye bacım için kapışan 2 erkeğe ne diyorsunEskiye rağbet olunca bit pazarına nur yağarmış.![]()
Allah sahiplerine bağışlasın diyorum.Hayriye bacım için kapışan 2 erkeğe ne diyorsun![]()
hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadarAllah sahiplerine bağışlasın diyorum.![]()
Yasemin cadısı ağlasın ayol asıl.hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadar@Emre Ozansoy @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Dosi birlikte oturun ağlayın
![]()
@Hobbit @Alemdar @ozmoturk @offensive @Aserat
Biz niye ağlıyoruz ayol bize ne😂hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadar@Emre Ozansoy @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Dosi birlikte oturun ağlayın
![]()
@Dosi ağlasın dursun biz neden ağlayacakmışız promosyon olarak sen de ağlarsın tamamdır. Periodt 💅🏻💅🏻💅🏻hayriye bacım sizi çatlatmaya devam edecek finale kadar@Emre Ozansoy @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Dosi birlikte oturun ağlayın
![]()