Medine'ye bak senmedine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
@serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi
Yusuf Çim'i @Yiğitt çok severdi
Medine'ye bak senmedine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
Medine'de benim gibi saf ve temiz benziyoruz bende hep en parlakları kapıyorum.medine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
Sen misin saf ve temiz 😱Medine'de benim gibi saf ve temiz benziyoruz bende hep en parlakları kapıyorum.![]()
Şüphesiz.Sen misin saf ve temiz 😱
Ne şüphesi gıııı bak programlara konu oldunŞüphesiz.![]()
Senin hayal dünyan olduğu için yok hükmünde bu.Ne şüphesi gıııı bak programlara konu oldun
medine bacım yine en parlak oğlanı kapmış hep diyorum böyle saf görünenlerden korkucan![]()
"Herkesin bir derse ihtiyacı var!" 🧐 #KirliSepeti yeni fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/21oYe3xuLJ
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) September 17, 2024
“Songül abla eğer bunu görürse mahvolur…” 👀 #KirliSepeti yeni fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/ydBUlmy9gf
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) September 20, 2024
"Bedelini ödeteceğim…" 😈 #KirliSepeti yeni bölüm fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/z2IMk1X2EY
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) September 29, 2024
Dünkü tekrarı çok iyi gitmiş, bu akşam Total'de kuvvetli artış gelir inşallah.Yine harika
37. BÖLÜM FRAGMANLARI
#KirliSepeti 23.33 tekrar reytingleri..
— Deniz TURAL (@DTural) October 13, 2024
Total | (16) | 1,41
AB | (19) | 0,92
ABC1 | (19) | 1,08 pic.twitter.com/jSX71LtGVC
Medine'ye bak senMurat'tan sonra hemen yeni bir parlağa geçiş yapmış cidden böylelerinden korkacan asıl
Yusuf Çim'i @Yiğitt çok severdi![]()
Senin hayal dünyan olduğu için yok hükmünde bu.![]()
Helal olsun Medineye![]()
36. BÖLÜM FRAGMANI
"Bedelini ödeteceğim…" 😈 #KirliSepeti yeni bölüm fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/z2IMk1X2EY
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) September 29, 2024
medine bacım yusuf oğlanı cıbıldak görüp hedefe kitlendi ; Hayriye bacımın da 3 talibi var hiç değer kaybetmiyor maşallahYine harika
37. BÖLÜM FRAGMANLARI
Maşallah Medine ve Hayriye’ye hiç boş kalmıyorlarmedine bacım yusuf oğlanı cıbıldak görüp hedefe kitlendi ; Hayriye bacımın da 3 talibi var hiç değer kaybetmiyor maşallah![]()
3. kim?medine bacım yusuf oğlanı cıbıldak görüp hedefe kitlendi ; Hayriye bacımın da 3 talibi var hiç değer kaybetmiyor maşallah![]()
"Seviyorum seni Hayriye..." #KirliSepeti final bölümüyle Pazar 20.00'de NOW'da. #YavHay @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/wYu0H5SpnN
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) October 27, 2024