S.G.A.T.
Favori Üye
Beklemedeyiz. Ama Eylül dedin şimdi başlarsa felan diyorsunKorkma hele Hudutsuz Eylül'de başlarsa, sen o zaman gör.
Canım yoldaşım
Ön elemedeki oy sayısını yakalamışız Geçen ayı zaten geçtik Bakalım 30 oya ulaşabilecek miyiz finalde24 saat olmadan 20 küsür oy hiç şaşmaz
Şimdiden o oy oranına ulaştık
Oy için teşekkür ederim erken bir hoşgeldin olduBully`e verdim. Hoşgeldin bu arada
yaşlılıktandır hiç başka bahane bulma sen yaşlısınsaf değilizde bazen bizi kandırmaya çalışan kişilere kandırıyormuş hissi yaşatıyoruz bu da açıklanamayacak bir şey
Ben eskiden daha cingöz moddum. Şimdi yaşlılıktan mı bilemem biraz köreldik
onca laf etmiş ama beklediğim açıklama yok? oyunu kime verdin oyunu ? o kısmı bekliyorum ben bir sayfa roman okuttun gözlerim acıdı ama hala anlayamadım oyun kime gittiBen MasterChef izlerken konu açılmış da 5 sayfa mesaj yazılmış bile Okurken baya güldüm, çok eğlenceli sohbet olmuş
Oyunu bana veren tüüüm forumdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim Ayrıca oy vermeyip iyi dileklerini ileten herkese de teşekkür ederim
Finale kalan @Bully ve @tekin'i tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum
@Bully kendine oy vermiş arkadaşlar, biz @tekin ile boşuna oy beklemeyelim ondan
yine rakibin ben olursam kesin oyunu sana verir beni günahı kadar sevmez öyle pinti biridir kendisiEvet arkadaşlar görüyorsunuz Zaten forum kayıtlarına da geçti
@Bully gelecek ay oyunu bana vermezsen hatırlatırım haa (Şaka yapıyorum)
burda batırmışsın işte kötüsün sen kötüsün kötüsün ..Helal bee, nasıl güzel konuştun
Bu arada benim oyum @Bully'e gitti. 4 yıl aradan sonra foruma dönmekle ne iyi yapmışsın. İyi ki geldin. Ağustos ayının favori üyesi olmayı sonuna kadar hak ettin
evet artık yakında reşit olacağım için ergenik tavırları bıraktım tabi insanın olgunlaşması gibi varmı ya kendime geldim resmen@tekin ‘in o durumu eskidendi konuya bak neler yazdı bana neler (olumlu olarak)
kronu dolara çevirtip öyle gönderttim kron burda geçmiyormuşkaç kron gönderdin de yazdırdın allah bilir
dün çikolata sözü verenler bugün gizli oy kullanıyor hain isviçreliOyumu kullandim hayirli olsun
Hudutsuz konularında full çekerim git bak 😂Beklemedeyiz. Ama Eylül dedin şimdi başlarsa felan diyorsun
Haftalık aylık listede bakarım ben. Öyle gün gün takip edemem çok iddialı konuştun onun içinHudutsuz konularında full çekerim git bak 😂
Ha gayret 3 4 sene sürse kazanirsin gibi bana da öyle geliyor@RüzgarGülü oylama kısa sürüyor bir kaç gün daha sürse kesin kazanıcam şimdiden zirveyi sallamışım düştü düşecek
@RüzgarGülü artık tekel bayinde sigara bile alabilirim yakında 18 olmak insanı özgürleştiriyor
------
Az kaldı sabret 😂Haftalık aylık listede bakarım ben. Öyle gün gün takip edemem çok iddialı konuştun onun için
------
Ha gayret 3 4 sene sürse kazanirsin gibi bana da öyle geliyor
Nice yaşlara tekin kardeşim umarim 5 hanımın 29 çocuğun 83 tane torunun olur. Tuttuğun altın, tuttuğun takım şampiyon, merhaba ettiğinin kız 3 güne kısmet bulur umarım
hayatım boyunca duyduğum en güzel dilekler bunlardı ağzından bal damlıyor yalnız şu son cümledeki üç kız başkasınımı bulacak ben merhaba diyince? benim beşi sekize çıkarmamız mümkün değilmi yaniHaftalık aylık listede bakarım ben. Öyle gün gün takip edemem çok iddialı konuştun onun için
------
Ha gayret 3 4 sene sürse kazanirsin gibi bana da öyle geliyor
Nice yaşlara tekin kardeşim umarim 5 hanımın 29 çocuğun 83 tane torunun olur. Tuttuğun altın, tuttuğun takım şampiyon, merhaba ettiğinin kız 3 güne kısmet bulur umarım
diyorki orda @RüzgarGülü şey diyor ne diyor ? rüzgar sen orda ne demiştin yani dosiyi sevenler tekini seviyor tekini sevenler kedi seviyor gibi bişey söylemiş ? neyse ya güzel bişey diyor sanırımşunu tam anlamadım
Merhaba dedin ya bir kıza, 3 güne kısmeti açılır umarım dedim. Virgül koymak gerek tabiki.hayatım boyunca duyduğum en güzel dilekler bunlardı ağzından bal damlıyor yalnız şu son cümledeki üç kız başkasınımı bulacak ben merhaba diyince? benim beşi sekize çıkarmamız mümkün değilmi yani
------
diyorki orda @RüzgarGülü şey diyor ne diyor ? rüzgar sen orda ne demiştin yani dosiyi sevenler tekini seviyor tekini sevenler kedi seviyor gibi bişey söylemiş ? neyse ya güzel bişey diyor sanırım
Mazlumun dostu @Polat ŞaşmazNerde bir gariban ordayık @tekin
Denk gelmedikCanım yoldaşım
------
Ön elemedeki oy sayısını yakalamışız Geçen ayı zaten geçtik Bakalım 30 oya ulaşabilecek miyiz finalde
------
Oy için teşekkür ederim erken bir hoşgeldin oldu
Garibanın haklarını korumak lazım çok eziliyor @tekinNerde bir gariban ordayık @tekin
ulaştıkÖn elemedeki oy sayısını yakalamışız Geçen ayı zaten geçtik Bakalım 30 oya ulaşabilecek miyiz finalde
30 oy rekor olsa gerek Halkımız büyük katılım gösterdiulaştık
Ben bi gidip kazananın konusunu şimdiden hazır edeyim
Kazanan sen olma. Her ay seni aday yapıp yararlanalım reytinginden30 oy rekor olsa gerek Halkımız büyük katılım gösterdi
Kazanan bensem konu yine rekora koşar Akşamı bekliyoruz acaba kim kazanacak?
Oldu canım ben de insanım 5 ay dinlenip sonra yine şov yaparımKazanan sen olma. Her ay seni aday yapıp yararlanalım reytinginden
Rekora koşan başkası vardı. Ama o sadece 1 konu. Bunun totali iyi oldu
Oldu canım ben de insanım 5 ay dinlenip sonra yine şov yaparım
O konuyu da geçeriz sıkıntı yok 30 oy ve bu kadar hiti başka kimse yakalayamaz
Ama sen de kendini düşünüyorsun olmaz ki böyle yazık olmayacak mı benim yüzümden seçilemeyen üyelereAyda bir ne olacak be
Sonradan bakarım rekor mu değil mi