2024 Ağustos Ayının En Favori Üyesi - Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Ayın Favorisi Seçilsin?

• Bully

Oy: 16 51.6%
  • Royal Highness

Oy: 9 29.0%
  • tekin

Oy: 6 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Ama sen de kendini düşünüyorsun olmaz ki böyle yazık olmayacak mı benim yüzümden seçilemeyen üyelere :A

Son dönemin rekorudur diye düşünüyorum :A Ne kadar etkileşim o kadar oy :A Bak bak rekor olup olmadığını söylersin :A
Tam tersi sen değil başkaları kazansın diyorum :A yanlış anlamışsın :A

İş sonrası bakarım. Ben mesaiye döneyim (Var Bunlar)a bakarım sonra

Nerde bir gariban ordayık @tekin :A
işte dört dörtlük hareket budur helal olsun oy veren ellerin dert görmesin :D
------

Garibanın haklarını korumak lazım çok eziliyor :F @tekin

@Bully @Royal Highness Sizlere verdim sayın tekin beyi böyle görünce dayanamadm :A
senin mesaj çorbaya dönmüş net bir şey anlayamadım :D oyunu kime verdin orası çok karışık mesajı her okuyan kendisine oy verdiğini sanacaktır:F
------

Merhaba dedin ya bir kıza, 3 güne kısmeti açılır umarım dedim. Virgül koymak gerek tabiki. :D
bende işte sordum kızın kısmeti açılıyoırda kız benimi buluyor başkasınımı? beni buluyorsa sorun yok başkasından yana kısmeti açılıyorsa neyleyim böyle aşkı :F

işte dört dörtlük hareket budur helal olsun oy veren ellerin dert görmesin :D
------

senin mesaj çorbaya dönmüş net bir şey anlayamadım :D oyunu kime verdin orası çok karışık mesajı her okuyan kendisine oy verdiğini sanacaktır:F
------

bende işte sordum kızın kısmeti açılıyoırda kız benimi buluyor başkasınımı beni buluyorsa sorun yok başkasından yana kısmeti açılıyorsa neyleyim böyle aşkı :F
Sana acıyıp seni oylamış. Bana artık laf atmayı bırakırsın (Türkçe konusunda)

buda güzel göndermeydi :F

yani seni hallettim nefesini kestim bakalım sonucu ilan ettikten sonrada konuşabiliyormusun der gibi bir halin var :F
Gönderme niyetim yoktu :A

İyice kurmuşsun kafanda :A benim şarj azmış. Az dolsun sonra açarım :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
a7cfb0f0b51454c10facbdc69ec5bc3f.jpg