Aaaa yakında sana kadar düşer buO satırı vuracağım tek kişi sensin burada.
Bıyıklı, dösü kıllı ama olmaz @Angelica teyzen ata binen adam sever 😂
Benim Gökberk im var
Ekli dosyayı görüntüle 128840
Kuzzz meloşa en uygun kocayı buldum, yarın 95 yaşına giriyormuş , teyzoş hamur işini yapıp gidiver birkaç yıla helvasını kavurur sonra bu parayla Türkiye + @Dosi nin İsveç in tamamını satın alırsınSen al bunu tabi karşı taraf kabul ederse.
Kuzzz meloşa en uygun kocayı buldum, yarın 95 yaşına giriyormuş , teyzoş hamur işini yapıp gidiver birkaç yıla helvasını kavurur sonra bu parayla Türkiye + @Dosi nin İsveç in tamamını satın alırsın
Tatlım sana düşülür bana çıkılır yalnızca.
@Yakamoz-Asi Ömer sana ne diyo buuu
Kızzz o İsviçreli göbüşük bilet aramaya gitmiş @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @Sherlock @DarkLegenD kapmadan en ön sıranın biletlerini toplayacakmış@Yakamoz-Asi Ömer sana ne diyo buuu
Tatlım sana düşülür bana çıkılır yalnızca.
Aynı ben.Kızzz o İsviçreli göbüşük bilet aramaya gitmiş @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @Sherlock @DarkLegenD kapmadan en ön sıranın biletlerini toplayacakmış
------
Sürekli şu kıza koca bulacağına kendine bak senKuzzz meloşa en uygun kocayı buldum, yarın 95 yaşına giriyormuş , teyzoş hamur işini yapıp gidiver birkaç yıla helvasını kavurur sonra bu parayla Türkiye + @Dosi nin İsveç in tamamını satın alırsın
ARADA 8-9 yaş var teyzoş öncelikliSürekli şu kıza koca bulacağına kendine bak sen
Adminimmm hay ağzına sağlıkSürekli şu kıza koca bulacağına kendine bak sen
Evlenmicem sananeeeeARADA 8-9 yaş var teyzoş öncelikli
Dosi zaten yıllardır admin değil miydi?
O da doğru @DosiDosi zaten yıllardır admin değil miydi?
Dur çok dillendirmeyelim. Ben sürekli teknik işler sorulmasın diye mavi renkte kalmayı tercih etmiştim. İfşalamayalım. İnsanlara bazinga admine sorun deyip başımdan salmak kolay oluyor böylelikle
En son yapılan değerlendirme sonrası olmuştum galiba, bende unuttumDosi zaten yıllardır admin değil miydi?
Seni gidi seni, var ya aynı kafadayız sorumlulukları mümkün olduğunca azaltmak gerek İşi bilip işe gitme Mavi renk ile kamufle olabiliyorsun akıllıcaDur çok dillendirmeyelim. Ben sürekli teknik işler sorulmasın diye mavi renkte kalmayı tercih etmiştim. İfşalamayalım. İnsanlara bazinga admine sorun deyip başımdan salmak kolay oluyor böylelikle
En son yapılan değerlendirme sonrası olmuştum galiba, bende unuttum
@Yakamoz-Asi Ömer sana ne diyo buuu
Kızzz o İsviçreli göbüşük bilet aramaya gitmiş @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @Sherlock @DarkLegenD kapmadan en ön sıranın biletlerini toplayacakmış
------
Seni gidi seni, var ya aynı kafadayız sorumlulukları mümkün olduğunca azaltmak gerek İşi bilip işe gitme Mavi renk ile kamufle olabiliyorsun akıllıca
İş yerimde aynı sistemden gidiyorum. Çok iyi bildiğim işlerde kendimi öne atmıyorum. Şartlar ve anlaşmalarda bekleneni yapıyorum yeterliSeni gidi seni, var ya aynı kafadayız sorumlulukları mümkün olduğunca azaltmak gerek İşi bilip işe gitme Mavi renk ile kamufle olabiliyorsun akıllıca
tembellikten ziyade, kendi kıymetini bilme diyelimTembellik dizboyu @Dosi