o zaman komple iptal olur tvde olmazssaDi
Dijital'den televizyona düşen bir işin tekrar dijitale çıkma işi çok düşük
Hem kanalı bi belli olsaydı dizinin belli olunca görürüz.
o zaman komple iptal olur tvde olmazssaDi
Dijital'den televizyona düşen bir işin tekrar dijitale çıkma işi çok düşük
Hem kanalı bi belli olsaydı dizinin belli olunca görürüz.
Kanal bulamazsa bu gidişle olacako zaman komple iptal olur tvde olmazssa
AynenAtv ile arası Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yüzündenmi bozuk. Yeraltının atv'de yayınlanma ihtimali yok o zaman
ben yeraltı'nın digital'de olup(daha rahat anlatılmak istenen anlatılır çünkü) hudutsuz sevda'ya odaklanmasını isterdimKanal bulamazsa bu gidişle olacak
Umut hep vardır. Belki bir ihtimal yayınlanır atvde
Yok dijitalde olmasın ben zaten Hudutsuz Sevda izlemiyorum. Yeraltı mafyasının hikayesi tv de güzel olur. Hangi kanalda olursa olsun her türlü izleyecemben yeraltı'nın digital'de olup(daha rahat anlatılmak istenen anlatılır çünkü) hudutsuz sevda'ya odaklanmasını isterdim
inşallah dediğin gibi olurYeni sezon ilk bölüm yetiştirebilinirse eğer 19 Eylül'de yayına girecek yetişmezse eğer 26 Eylül.
Dizinin hazırlıklara çok yakında başlıyor. Oyuncular son tatillerini yapıyorlar.
Kızıl Goncalar gibi Ekim'i bulmayacak. İnanmayın bu haberlereEn azından Eylül'ün 3. Haftasına niyet var
Yok henüzYeraltı hakkında yeni gelişme yokmu @Alemdar @ömer karataş
Dizi için kanallar kavga etmiş galiba atv kanal d nowYok henüz
Nasıl ?Dizi için kanallar kavga etmiş galiba atv kanal d now
Yeraltı dizisi için atv, Kanal D ve Now tv kavga etmişNasıl ?
acil şifalar diliyorum sağlık herşeyin başıdırHudutsuz Sevda yeni sezon planlanması yapıldı, bu hafta itibariyle yeni oyuncularla görüşmeler başlancak. 20 Ağustos'dan sonra sete çıkması bekleniyor, yeni sezon ilk bölümü 19 Eylül'e yetiştirmeye çalışılıyor ama 26'sında yayınlanır diye tahmin ediyorum.
Deniz Can Aktaş'ın sakatlığı dizinin takvimini etkiledi.
Bir İstanbul'da bir yurtdışında 😂Yetmedi mi bu kadar tatil be abi.Hudutsuz Sevda'nın hadi Deniz Can Aktaş'ın durumundan belirsizliği var da Yeraltı senaryosu bekliyor, dön artık. Meydan çakallara kalacak.
Kanal görüşmeleri devam ediyor ona göre devam edecek sanırım revizelere. Hudutsuz Sevda'nın pabucunu dama atacağını düşünmüyorum ya, öyle bir şey olursa da zaten adam akıllı bir final bölümü çeksinler sonra ki hafta da Yeraltı başlasın.Bir İstanbul'da bir yurtdışında 😂
Yeraltı kesinleştiği an, Hudutsuz'un pabucu dama atılcak 😂
Yeraltı'yı gerçekten merak ediyorum, diziden soğutacak tek şey kadrosu olur aksi takdirde senaryo yine güzel olurKanal görüşmeleri devam ediyor ona göre devam edecek sanırım revizelere. Hudutsuz Sevda'nın pabucunu dama atacağını düşünmüyorum ya, öyle bir şey olursa da zaten adam akıllı bir final bölümü çeksinler sonra ki hafta da Yeraltı başlasın.![]()
Yıl sonunu görmeden çoğu dizi yayından kalkacak yada final yapacaktır, şu an boşta olan isimler ve o diziden boşa çıkacak isimler ile sağlam bir kadro kurulabilir. Beklemek gerek.Yeraltı'yı gerçekten merak ediyorum, diziden soğutacak tek şey kadrosu olur aksi takdirde senaryo yine güzel olur
Hudutsuz tabi ki bir finali hak eder yaniKurtlar Vadisi döneminde Ekmek Teknesi gibi, Pusu döneminde Eşref Saati ve Halil İbrahim Sofrası final yapamadan kalkmıştı onlar
![]()