Yaptım bile Bir içim su resmen...Tam profil fotoluk
Senin avatarındaki güzellik kim
Yaptım bile Bir içim su resmen...Tam profil fotoluk
Yaptım bile Bir içim su resmen...
Yaptım bile Bir içim su resmen...
Profesör ün gözü çöplükte. Elindekiyle yetinmiyor.Hiç kaçırmamıṣsın
Ana De Armas, konusu var bir göz at.
Bayıldım bunlara ya😍
Harika değil mi abla, doğal güzel Bu fotolarda da ayrı bir güzel çıkmış
Hemde ne harika zaten güzel bir kızdı Ayça bu fotolarda daha bir güzel
Tam profil fotoluk
Alternatiflere bakacaksın Güzele bakmak sevaptır hemProfesör ün gözü çöplükte. Elindekiyle yetinmiyor.
Canım cevabını bildiğin soruları sorma bana.
İlk 5 güzel hatununu öğrenebilir miyim ?
Yerli top 7 listem bu şekildeİlk 5 güzel hatununu öğrenebilir miyim ?
Özelden at yoldaşım.Yerli top 7 listem bu şekilde
1)Ayça Ayşin Turan
2)Serenay Sarıkaya
3)Beren Saat
4)Melis Sezen
5)Afra Saraçoğlu
6)Gizem Karaca
7)Alina Boz
Yabancılar bende kalsın
Sen de her şeyi öğrenmek istiyorsun Az biraz gizemimiz olsunÖzelden at yoldaşım.
Yeterince yeraltındaydın zaten be. Yüzün güneş görsün.Sen de her şeyi öğrenmek istiyorsun Az biraz gizemimiz olsun
Yeniden yeraltına mı çekilsem napsam Fazla güneş de iyi değilYeterince yeraltındaydın zaten be. Yüzün güneş görsün.
D vitamininden bu kadar çekinme yoksa benim gibi kemiklerinde problem çıkar. (Kendimle barışık biri olduğum için bu espriyi yapabiliyorum)Yeniden yeraltına mı çekilsem napsam Fazla güneş de iyi değil
Ne güzel hep barışık ol böyle kendinle Bende de D vitamini eksikliği var biraz Ama 2021’de askere gittiğimde çok yandım biraz iz kaldı burnumda nefret ettim güneştenD vitamininden bu kadar çekinme yoksa benim gibi kemiklerinde problem çıkar. (Kendimle barışık biri olduğum için bu espriyi yapabiliyorum)
Ama sen sağlıklısın.Ben öyle değilim, arada fark var yoldaşım.Ne güzel hep barışık ol böyle kendinle Bende de D vitamini eksikliği var biraz Ama 2021’de askere gittiğimde çok yandım biraz iz kaldı burnumda nefret ettim güneşten
Aa zehir gibisin sen be hepimizi cebinden çıkarırsın Enerjin yeterAma sen sağlıklısın.Ben öyle değilim, arada fark var yoldaşım.
Kaçma yoldaşım gel buraya geh bili biliAa zehir gibisin sen be hepimizi cebinden çıkarırsın Enerjin yeter
Haydi iyi geceler benim uyku saatim geldi
Queen Ayça'yı forum trendlerinde zirveye taşıyalım Ona zirveler yakışır
Queen Ayça'yı forum trendlerinde zirveye taşıyalım Ona zirveler yakışır