Gayet hoş bir hanımefendi Şu ana kadar herhangi bir dizide veya filmde izleme şansım olmadı kendisini ama Çağatay'ın dizisinde oynayacak orada doya doya izleriz artık@MasacRE- senden de yorum bekliyorum bu güzelliğe
Gayet hoş bir hanımefendi Şu ana kadar herhangi bir dizide veya filmde izleme şansım olmadı kendisini ama Çağatay'ın dizisinde oynayacak orada doya doya izleriz artık@MasacRE- senden de yorum bekliyorum bu güzelliğe
Daha tecrübeliyiz tabii senden Aynen bu kalite ve seviyede devam et Enes'im, doğru yoldasınTabii, senin seviyende değiliz ama.
Anlıyorsun sen de hatundan, sıvacı Utku Ben Meryem'de keşfettim bu kusursuz hanımefendiyi ve ilk görüşte aşık oldum Kara sevda benimkisiGayet hoş bir hanımefendi Şu ana kadar herhangi bir dizide veya filmde izleme şansım olmadı kendisini ama Çağatay'ın dizisinde oynayacak orada doya doya izleriz artık
Meryem ne ya, sen öyle diziler izler miydin Kınıyorum seni yakışmadı sanaAnlıyorsun sen de hatundan, sıvacı Utku Ben Meryem'de keşfettim bu kusursuz hanımefendiyi ve ilk görüşte aşık oldum Kara sevda benimkisi
Diziyi halatla çekiyorum, gün sayıyorum
Meryem izlediğim için gurur duyuyorum kendimle Yoksa Ayça gibi bir fıstığı keşfedemeyecektimMeryem ne ya, sen öyle diziler izler miydin Kınıyorum seni yakışmadı sana
Bir kız için değmez böyle dizileri izlemeye yapma bunu kendine Elbet senin izleyeceğin yerlerde karşına çıkacaktır, ve çıkıyor da yakındaMeryem izlediğim için gurur duyuyorum kendimle Yoksa Ayça gibi bir fıstığı keşfedemeyecektim
Bazen aileme eşlik ediyorum onlar dizi izlerken, Meryem'e de öyle başladım, Ayça sayesinde de devam etmiş bulundum Kore uyarlaması zaten, senaryo olarak kalitesiz bir dizi değildi öyle.Bir kız için değmez böyle dizileri izlemeye yapma bunu kendine Elbet senin izleyeceğin yerlerde karşına çıkacaktır, ve çıkıyor da yakında
Benim de annem izliyordu, ama sonradan soğuyup bırakmıştı Bölüm sayısı orjinalini geçince sapıtıyor bizimkiler bu da öyle mi oldu acabaBazen aileme eşlik ediyorum onlar dizi izlerken, Meryem'e de öyle başladım, Ayça sayesinde de devam etmiş bulundum Kore uyarlaması zaten, senaryo olarak kalitesiz bir dizi değildi öyle.
Doğru tahmin 3 ayda falan cozuttu dizi Orjinal bitince iş bizim senaristlere kalıyor, sonrası da bilindiği gibi hüsranBenim de annem izliyordu, ama sonradan soğuyup bırakmıştı Bölüm sayısı orjinalini geçince sapıtıyor bizimkiler bu da öyle mi oldu acaba
Ciddi ciddi banının açılmasını mı bekledin görüşünü almak için?Saygıdeğer Ayça hanımefendi hakkında sizlerin de değerli görüşlerinizi almak isteriz @Doğu bey
Yerli ve milli Miranda KerrSaygıdeğer Ayça hanımefendi hakkında sizlerin de değerli görüşlerinizi almak isteriz @Doğu bey
Aynen, banlıyken görüşünü alamayacağımıza göre.. Beyin bedava.Ciddi ciddi banının açılmasını mı bekledin görüşünü almak için?
Oo çoktan masaya yatırılmış zaten, direkt bu cevap verildiğine göre.Yerli ve milli Miranda Kerr
Harika değil mi abla, doğal güzel Bu fotolarda da ayrı bir güzel çıkmışBayıldım bunlara ya😍
Harika değil mi abla, doğal güzel Bu fotolarda da ayrı bir güzel çıkmış