Dün akşam 'focus' grubu 'Yalan Dünya', 'Adını Feriha Koydum'
ve 'Hayat Devam Ediyor' izlemiş… 'Focus'a göre 'Yalan Dünya' Cuma akşamlarının fenomeni olacak gibi görünüyor ama 'gülme efektlerini' biraz azaltmaları gerekiyor. 'Adını Feriha Koydum'da dün heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Emir'le Feriha'nın öpüşme sahneleri ilgiyle takip edilmiş. 'Focus' grubuna göre bu iki başarılı dizinin arasında 'Hayat Devam Ediyor' biraz geride kaldı. Dizinin başladığı zamanlardaki 'havası' sönmüş gibi görünüyor.
'Focus' grubu, son günlerde ilgiyle izledikleri ve çok eğlenceli buldukları Çarkıfelek'in dün konuklarını ise 'eğlencesiz' bulmuş!.. (Çarkıfelek'in dünkü konukları Ayhan Aşan, Emirkan ve Canan Anderson idi!..) 'Focus' grubu dünkü gibi 'soğuk' konuk görmek istemiyor. Bu hafta içinde yayınlanan diğer programlardaki gibi Petek Dinçöz'le karşılıklı atışmalar yapabilecek, uyabilecek konukları yarışmada görmek istiyor.
Sabah kuşağında 'Saba Tümer', Megan Fox röportajıyla çok iyi bir iş yaptı ama 'focus grubu'na göre yanlış yaptı. Megan Fox'lu programda Yaşar Nuri Öztürk yerine daha keyifli konuklarla alınabilirdi.
TV 8'deki 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programında ise Megan Fox'la kamera karşısına geçen Seyfi Dursunoğlu'nun telefonla bağlanıp, 'Bendeki bacaklar Megan'da yok, çelimsiz bir kız. Türkiye'de onun gibi bir sürü kadın var…' açıklamaları dikkatle izlenmiş.
Kanal D'nin bir süre önce başlayan yemek programı 'Mutfağım'da yöresel tatlar hayli 'focus'lanıyor.. Her gün farklı bir şehirden yayın yapıldığı için o yörenin insanları ekrana kilitleniyor. 'Mutfağım' dün İzmir'deydi.
Öğlen kuşağında Star'ın nostaljik dizileri çok başarılı bulunuyor. 'İkinci Bahar'ın ardından Hülya Avşar, Cihan Ünal, Vildan Atasever ve Deniz Çakır'ın rol aldığı 'Kadın Ne İsterse' hayli ilgi görmüş…
'Bugün ne Giysem'de marangozluk yapan yarışmacının ekrana geldiği anlar dikkatle izlenmiş.
Dün Türkiye'de Megan Fox'a doydu. Tüm gün konuşulan Hollywood yıldızı akşam da Beyaz Show'a çıktı. 'Focus' grubu gece kuşağında 'Beyaz Show' izlemiş. Ama 'Focus'a İngilizce-Türkçe tercümeler sıkıcı gelmiş. Bu arada Megan Fox'un 'Saba Tümer'deki röportajında giydiği aynı kıyafeti 'Beyaz Show'da da giymesi 'focus' grubunun dikkatinden kaçmadı…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@sullmus
@ucankusfocus TV 8 MEDYA KRALI OKAN BAYÜLGEN YINE HARIKA VIDEOLAR VE KONUKLAR BULMUS ; GÜLMEK BEDAVA PROGRAMDA
@meloskig
@ucankusfocus trt1 de gercekten çok güzel bir dizi olan küçük hanımefendi dizisini izledim ailemle ailece oturup izlenecek bir dizi
@VildanSabanc
@ucankusfocus adını feriha koydum korayla gülsüm nikahlanıyo
@furkansogut
@ucankusfocus Show Tv'de ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisini izliyorum.. Muhteşem bir bölüm, muhteşem oyunculuk performansları..
@FbSedaa
#Yalandunya da eve ayakkabı ile girmiyolar
) Özellikle terlik giyiyorlar,süpper
@ucankusfocus
@bernadeliceoglu
@ucankusfocus birazdan yalandunya izliceyiz ailece.cerezhazir.eskiden carsamba gunleriAvrupaYakasinda oldugu gibi.AVRUPA yalan dunyayi sevdi
@halekrg
@ucankusfocus güzeller güzeli petek dinçöz ün muhteşem ötesi sunumuyla..çarkıfeleğe kilitlendikk..her akşam olduğu gibi
@sullmus
@ucankusfocus stv yesil elma,hergün izliyorum...ama hergün yazma imkanim olmuyor size
yemek konusunda kendimi gelistirmek icin izliyorum
@SerkanEserr
@ucankusfocus Dikkatimi çeken ayrıntı ise, tanıtımcı konusurken Ece Erken'in iPad ile ugrasması. Karşısında ki insanı dinlememesi.Ayıp..
@dilek_gursoy
@ucankusfocus tabiikiii Muge Anli ile Tali Sert... Memlekette ne igrenc olaylar oluyor
@elifozkan81
@ucankusfocus star tv melek şunu söylemeliyim doktor osman bey çıktığında açıyorum programı daha izlenebilir oluyo benim için