20 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 13 52.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 8 32.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 20.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 12.0%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 12.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Çılgın Cuma - Y.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Yalan dunya bu haftada iyi gitti fakat sureyi bukadar uzun tutarlarsa, onumuzdeki haftadan itibaren dusus yasayacagini dusunuyorum. AFK totalde oranlarini yukseltti fakat A/Bde dusus yasamis, onumuzdeki haftalarda totalde de dusus yasar diye dusunuyorum. HDE oranlarini az da olsa yukseltti, bir kac haftadan sonra ilk defa yukseltiyor, dizinin senaryosuna hareket geldi, haftaya dahada yukselecegini dusunuyorum, bence bir iki haftaya total'I geri alir, A/B'de de rakiplerine yetisir. Bir cocuk sevdim icin zor bir gun, ama bu gune ne koysa star bundan cokda iyi oranlar alacagini dusunmuyorum. Beyaz Show guzeldi aksam, Magen Fox gibi biride olunca oranlar yukseldi tabi :) Babam Icin pazar gunundeyken ben izliyordum bence cumaya almakla hata yaptilar, bu diziler arasinda yok olur gider. Biran once eski gunune almalilar, fox ortalamasina gore pazar gunu kotu gitmiyordu bu dizi, cok buyuk hata yaptilar bence...

Yalan dunya bu haftada iyi gitti fakat sureyi bukadar uzun tutarlarsa, onumuzdeki haftadan itibaren dusus yasayacagini dusunuyorum. AFK totalde oranlarini yukseltti fakat A/Bde dusus yasamis, onumuzdeki haftalarda totalde de dusus yasar diye dusunuyorum. HDE oranlarini az da olsa yukseltti, bir kac haftadan sonra ilk defa yukseltiyor, dizinin senaryosuna hareket geldi, haftaya dahada yukselecegini dusunuyorum, bence bir iki haftaya total'I geri alir, A/B'de de rakiplerine yetisir. Bir cocuk sevdim icin zor bir gun, ama bu gune ne koysa star bundan cokda iyi oranlar alacagini dusunmuyorum. Beyaz Show guzeldi aksam, Magen Fox gibi biride olunca oranlar yukseldi tabi :) Babam Icin pazar gunundeyken ben izliyordum bence cumaya almakla hata yaptilar, bu diziler arasinda yok olur gider. Biran once eski gunune almalilar, fox ortalamasina gore pazar gunu kotu gitmiyordu bu dizi, cok buyuk hata yaptilar bence...

heh muhtesem yüzyıl bu dizileri cebinden çıkartir :)

heh muhtesem yüzyıl bu dizileri cebinden çıkartir :)

Star bu gune muhtesem yuzyil koymaz, ayrica bu rakiplerde kuzey guney kadar kolay rakipler degil. Belki burdada birinci olabilir ama oranlarida cok duser. Bu arada bende muhtesem yuzyil izleyicisiyim ama ne yalan soylim cuma olsa HDE izlerim, onuda internetten falan izlerim yani :) baska gunlerdeki guclu dizileri bence kiyaslamiyalim, cunku KVP da muhtesemin karsisina koysak yada OBGZ, neler olur bilemiyorum yani :D

Star bu gune muhtesem yuzyil koymaz, ayrica bu rakiplerde kuzey guney kadar kolay rakipler degil. Belki burdada birinci olabilir ama oranlarida cok duser. Bu arada bende muhtesem yuzyil izleyicisiyim ama ne yalan soylim cuma olsa HDE izlerim, onuda internetten falan izlerim yani :) baska gunlerdeki guclu dizileri bence kiyaslamiyalim, cunku KVP da muhtesemin karsisina koysak yada OBGZ, neler olur bilemiyorum yani :D
BİRAK ALLAHİNİ SEVERSEN :) total a/b hayati boyunca feriha a/b 13 reyting gormemis 25 reyting görmüs muhtesem yüzyıl ayrica totalde en iyisi adini feriha koydum :) 12 üste çıkamiyor onun için hangi diziyi koyarsa deme Muhtesem yüzyıl Ö.b.g.z kvp karistirma :)

Muhteşem Yüzyıl, Cuma olsa bence de 1.olur rahat bir şekilde. Tabii oranlarında düşüş olur. Böyle bir şey olur mu ? Tek kelimeyle imkansız :)

Muhteşem Yüzyıl, Cuma olsa bence de 1.olur rahat bir şekilde. Tabii oranlarında düşüş olur. Böyle bir şey olur mu ? Tek kelimeyle imkansız :)

bende biliom startv aklini kaybetmemis arkadasin dedigine lafı koydum star hangi dizisini koyarsa koysun dedi ben koy muhtesem yüzyıl noluo dedim yani :) önce düsünüp sonra yorum yapmak mantıkli deilmi :)

bende biliom startv aklini kaybetmemis arkadasin dedigine lafı koydum star hangi dizisini koyarsa koysun dedi ben koy muhtesem yüzyıl noluo dedim yani :) önce düsünüp sonra yorum yapmak mantıkli deilmi :)

Koyulabilecek diziler arasından demek istemiştir. :)

TMC de kötü bir yıl geçiriyor. Ne yapsalar tutmuyor aynı Gold Film gibi...

TMC'nin tutmayan dizileri bu sezon: Bizim Yenge (ilk haftalarda iyi gitti fakat sonra düsüs yasadi), Bir Çocuk Sevdim, Koyu Kirmizi, Bir Ömür Yetmez

Gold Film'in tutmayan dizileri bu sezon: Gün Aksam Oldu, Yalanci Bahar, Sensiz Olmaz, Zehirli Sarmasik

SABA TÜMER İLE BUGÜN

Total'de 60.olmuş.Kötü denilebilecek bir performans.

KÜÇÜK HANIMEFENDİ

İki Gruptada 75.olarak çok gerilerde kaldı

SPOR TOTO SÜPER LİG GÜNÜN MAÇLARI.

Aldığı iyi oranlar dikkatlerden kaçmadı

BABAM İÇİN

Babam için'in Yalancı Romantik'in tekrarına geçilmesi dizi için tehlike çanlarının çaldığının göstergesi.

focus21ocak1.jpg

Dün akşam 'focus' grubu 'Yalan Dünya', 'Adını Feriha Koydum' ve 'Hayat Devam Ediyor' izlemiş… 'Focus'a göre 'Yalan Dünya' Cuma akşamlarının fenomeni olacak gibi görünüyor ama 'gülme efektlerini' biraz azaltmaları gerekiyor. 'Adını Feriha Koydum'da dün heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Emir'le Feriha'nın öpüşme sahneleri ilgiyle takip edilmiş. 'Focus' grubuna göre bu iki başarılı dizinin arasında 'Hayat Devam Ediyor' biraz geride kaldı. Dizinin başladığı zamanlardaki 'havası' sönmüş gibi görünüyor.
'Focus' grubu, son günlerde ilgiyle izledikleri ve çok eğlenceli buldukları Çarkıfelek'in dün konuklarını ise 'eğlencesiz' bulmuş!.. (Çarkıfelek'in dünkü konukları Ayhan Aşan, Emirkan ve Canan Anderson idi!..) 'Focus' grubu dünkü gibi 'soğuk' konuk görmek istemiyor. Bu hafta içinde yayınlanan diğer programlardaki gibi Petek Dinçöz'le karşılıklı atışmalar yapabilecek, uyabilecek konukları yarışmada görmek istiyor.
Sabah kuşağında 'Saba Tümer', Megan Fox röportajıyla çok iyi bir iş yaptı ama 'focus grubu'na göre yanlış yaptı. Megan Fox'lu programda Yaşar Nuri Öztürk yerine daha keyifli konuklarla alınabilirdi.
TV 8'deki 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programında ise Megan Fox'la kamera karşısına geçen Seyfi Dursunoğlu'nun telefonla bağlanıp, 'Bendeki bacaklar Megan'da yok, çelimsiz bir kız. Türkiye'de onun gibi bir sürü kadın var…' açıklamaları dikkatle izlenmiş.
Kanal D'nin bir süre önce başlayan yemek programı 'Mutfağım'da yöresel tatlar hayli 'focus'lanıyor.. Her gün farklı bir şehirden yayın yapıldığı için o yörenin insanları ekrana kilitleniyor. 'Mutfağım' dün İzmir'deydi.
Öğlen kuşağında Star'ın nostaljik dizileri çok başarılı bulunuyor. 'İkinci Bahar'ın ardından Hülya Avşar, Cihan Ünal, Vildan Atasever ve Deniz Çakır'ın rol aldığı 'Kadın Ne İsterse' hayli ilgi görmüş…
'Bugün ne Giysem'de marangozluk yapan yarışmacının ekrana geldiği anlar dikkatle izlenmiş.
Dün Türkiye'de Megan Fox'a doydu. Tüm gün konuşulan Hollywood yıldızı akşam da Beyaz Show'a çıktı. 'Focus' grubu gece kuşağında 'Beyaz Show' izlemiş. Ama 'Focus'a İngilizce-Türkçe tercümeler sıkıcı gelmiş. Bu arada Megan Fox'un 'Saba Tümer'deki röportajında giydiği aynı kıyafeti 'Beyaz Show'da da giymesi 'focus' grubunun dikkatinden kaçmadı…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@sullmus
@ucankusfocus TV 8 MEDYA KRALI OKAN BAYÜLGEN YINE HARIKA VIDEOLAR VE KONUKLAR BULMUS ; GÜLMEK BEDAVA PROGRAMDA

@meloskig
@ucankusfocus trt1 de gercekten çok güzel bir dizi olan küçük hanımefendi dizisini izledim ailemle ailece oturup izlenecek bir dizi

@VildanSabanc
@ucankusfocus adını feriha koydum korayla gülsüm nikahlanıyo

@furkansogut
@ucankusfocus Show Tv'de ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisini izliyorum.. Muhteşem bir bölüm, muhteşem oyunculuk performansları..

@FbSedaa
#Yalandunya da eve ayakkabı ile girmiyolar:)) Özellikle terlik giyiyorlar,süpper:) @ucankusfocus

@bernadeliceoglu
@ucankusfocus birazdan yalandunya izliceyiz ailece.cerezhazir.eskiden carsamba gunleriAvrupaYakasinda oldugu gibi.AVRUPA yalan dunyayi sevdi

@halekrg
@ucankusfocus güzeller güzeli petek dinçöz ün muhteşem ötesi sunumuyla..çarkıfeleğe kilitlendikk..her akşam olduğu gibi

@sullmus
@ucankusfocus stv yesil elma,hergün izliyorum...ama hergün yazma imkanim olmuyor size:) yemek konusunda kendimi gelistirmek icin izliyorum:)

@SerkanEserr
@ucankusfocus Dikkatimi çeken ayrıntı ise, tanıtımcı konusurken Ece Erken'in iPad ile ugrasması. Karşısında ki insanı dinlememesi.Ayıp..

@dilek_gursoy
@ucankusfocus tabiikiii Muge Anli ile Tali Sert... Memlekette ne igrenc olaylar oluyor

@elifozkan81
@ucankusfocus star tv melek şunu söylemeliyim doktor osman bey çıktığında açıyorum programı daha izlenebilir oluyo benim için

BİRAK ALLAHİNİ SEVERSEN :) total a/b hayati boyunca feriha a/b 13 reyting gormemis 25 reyting görmüs muhtesem yüzyıl ayrica totalde en iyisi adini feriha koydum :) 12 üste çıkamiyor onun için hangi diziyi koyarsa deme Muhtesem yüzyıl Ö.b.g.z kvp karistirma :)

Ya dostum tabi cikamazlar 3 tane birbirine denk yarisan dizi var bu gunde, ayrica biz SBT reytingleri degerlendiriyoruz bunu da unutma, ve HDE daha bir iki hafta oncesine kadar total'de muhtesemi geciyordu. Yani diyecegim muhtesem yuzyil iyi dizi ama bir OBGZ degil, o nedenle suan tamamen tarafli yaziyorsun ve sonucunu bilmedigin bir seyede emin konusuyorsun. Yani bu tartisma hem sonucu olmayan hemde yersiz...

ya dostum tabi cikamazlar 3 tane birbirine denk yarisan dizi var bu gunde, ayrica biz sbt reytingleri degerlendiriyoruz bunu da unutma, ve hde daha bir iki hafta oncesine kadar total'de muhtesemi geciyordu. Yani diyecegim muhtesem yuzyil iyi dizi ama bir obgz degil, o nedenle suan tamamen tarafli yaziyorsun ve sonucunu bilmedigin bir seyede emin konusuyorsun. Yani bu tartisma hem sonucu olmayan hemde yersiz...

h.ediyor :) 14 reytingi kaybedeli yillar oldu ona bakarsan agb de neler oluyordu sbt batti hayat devam ediyor sebebi çok belli sevisme sahnesi yok artik abbasi geri getirdikleri halde birinci olamadilar yazik yani :) sen agb bak ö.b.g.z muhtesem yüzyil zamaninda ne oranlar almislar sbt sirketindede a/b bölümünde h.devam ediyor 12 geçemedi tarafli deil gerçekleri sölüoruz admin de bana katildi gerisi hikaye

Bak arkadasim star cumaya muhtesem yuzyili koymaz, dolayisiyla ben olabilecek yani koyulabilecek projelerden yada yeni projelerden bahsediyorum, ama yok bana illa aciklama yap ben anlamiyorum diyorsan bundan sonra sana ozel anlatirim :) bak ozan admin anlamis ne demek istedigimi, ben pek olamayacak seyleri konusmam kreys, o konular uzerindede tartismayi sevmem, benim yorumlarimi ona gore degerlendirirsin :)

Bence gelecek hafta hayat devam ediyor zirveyi alir.Sonu muhtesem bitti 13 reyting olur diye dusunuyorum gelecek hafta AFK ve HDE arasinda mutis bir yaris olacak ama bence hde gececektir.
Gelecek haftaya tahminim soyle:
TOTAL:
Hayat devam ediyor 13
Adini eriha koydum - 11
Yalan Dunya - 6
Bir Cocuk sevdim 3
Bir erkek bir kadin - 2.50
Babam Icin - 1
Bir cocuk sevdim yukselir diye dusunuyorum 1 reyting

Son düzenleme:
Bak arkadasim star cumaya muhtesem yuzyili koymaz, dolayisiyla ben olabilecek yani koyulabilecek projelerden yada yeni projelerden bahsediyorum, ama yok bana illa aciklama yap ben anlamiyorum diyorsan bundan sonra sana ozel anlatirim :) bak ozan admin anlamis ne demek istedigimi, ben pek olamayacak seyleri konusmam kreys, o konular uzerindede tartismayi sevmem, benim yorumlarimi ona gore degerlendirirsin :)

OZAMAN HAKLİSİN MUHTESEM YÜZYIL KOYMAZ bende biliom onun disindaki dizilerde alabilecegi en iyi oran iffet alir ilk 10a girer ama lider olmasi zor

h.ediyor :) 14 reytingi kaybedeli yillar oldu ona bakarsan agb de neler oluyordu sbt batti hayat devam ediyor sebebi çok belli sevisme sahnesi yok artik abbasi geri getirdikleri halde birinci olamadilar yazik yani :) sen agb bak ö.b.g.z muhtesem yüzyil zamaninda ne oranlar almislar sbt sirketindede a/b bölümünde h.devam ediyor 12 geçemedi tarafli deil gerçekleri sölüoruz admin de bana katildi gerisi hikaye

Zaten hepimiz biliyoruz ki HDE A/B'de zirveye oynayacak bir dizi degil. Ayrica bu ne muhtesem yuzyil askidir sasirdim, dizinin sirketi duysa bu yazdiklarini seni odullendirir valla :)

AFK Total deki basarisini sürdürüyor 12 reytingle zirvede ama AB de yalan dünya geldikten sonra baya düstü.

HDE Total de hala gayet iyi zirveyi kaybetmis olsada 11 reyting almak kötü degil.

Yalan dünya AB de ucmus ama total de hala vasat bu böyle devam edecektir.

Beyaz Show megan Fox un etkisiyle iki grubtada cok basarili olmus.

1 Erkek 1 Kadin beyaz Show dan baya etkilenmis, Bir cocuk sevdim in finali yakin.

adını feriha koydumu izledim.... valla o öpüşme sahnesine bayıldım yaa... :D