20 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 13 52.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 8 32.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 20.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 12.0%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 12.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Çılgın Cuma - Y.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
yalan dünyanın bir kısmını izledim kanal d tekrarını verirse tamamını izlerim
yalan dünyanın reytingleri tüm kişilerde zaten bu kadar alacağı belli bir şey avrupa yakasıda aynı reytingleri alıyordu.....

A.F.K senaristleri şu 2 haftada hamleler yaparak diziye heyecan kattılar..Halilin çıkması Ferihayı kaçırması Emirin vurulması...Dizi baya hareketlendi..Yalan Dünyaya gelince daha hiç bakmadım ama açıkçası A/B deki reytinglerine şaşırdım fragmanlarda gördüğümde hiç ilgimi çekmemişti..Biraz baştan savma gibi geldi ve yakında A/B de de düşüş yaşar die düşünüyorum ama bunun için Hayat Devam Ediyor'un bi atak yapması gerek..Dün A.F.K'yi izledim çok güzel bi bölümdü..Yalnız bana biraz abartılı gelmeye başladı Emir ve Feriha aşkı..Alacakaranlıktan etkilendikleri açık ve bu da biraz ütopik oluyo çünkü Emir bi vampir deil! seyirci bunu seviyo ama abartılı şekli inandırıcılığını kaybetmesini sağlıyo dizinin...Onun dışında her şey güzeldi...

dün akşam hayat devam ediyoru izledim. yalan dünyanın tekrarını izleyeceğim. bence totalde hayat devam ediyor ,AB de yalan dünya yıl sonuna kadar birinciliği bırakmayacak AFK önümüzdeki hafta totalde ikinciliğe düşecektir.

AFK dünkü bölümü yine süperdi , ben 2. siraya düsecegini zannetmiyorum cünki zaten bir ara Feriha ve Emir halaa birlesemiyorlar diye birakan olmustu ... ama simdi birlestiler ve emirin dedigi gibi artik birbirlerine karsi degil birbirleri icin savasacaklar ... Seyirci ikisini hep birlikde görmek istiyor , ve onlar birlestiler , dahada ayrmicaklar cok gzel romantik aşk sahneleri var ve hersey dahada güzel oldu dizide .. keyifler yerelerine oturdu , e biraz heyecan da geldi ... AŞK dahada büyüdü ve bu byle devam edicek ... yakinda Vahide Gördümde diziye girecekmis ozaman iş dahada tatlilasacak <33 :DD ... sezon sonuna kadar reytingleri yüksek tutar diye düsünüyorm :))))

AFK dünkü bölümü yine süperdi , ben 2. siraya düsecegini zannetmiyorum cünki zaten bir ara Feriha ve Emir halaa birlesemiyorlar diye birakan olmustu ... ama simdi birlestiler ve emirin dedigi gibi artik birbirlerine karsi degil birbirleri icin savasacaklar ... Seyirci ikisini hep birlikde görmek istiyor , ve onlar birlestiler , dahada ayrmicaklar cok gzel romantik aşk sahneleri var ve hersey dahada güzel oldu dizide .. keyifler yerelerine oturdu , e biraz heyecan da geldi ... AŞK dahada büyüdü ve bu byle devam edicek ... yakinda Vahide Gördümde diziye girecekmis ozaman iş dahada tatlilasacak <33 :DD ... sezon sonuna kadar reytingleri yüksek tutar diye düsünüyorm :))))

emirle feriha birleştiklerine göre heyecan bitmiştir:F bende onu diyorum yani başroldeki iki karakter birleşmiş bundan sonra seyirci neyi merak edecek?

Adını Feriha Koydum çok ilginç bir rotada ilerlettiği senaryosuyla zirvede yer almış totalde. A/B grubunda ise düşmüş. Sıralama kaybetmesi değil ama reytingteki düşüşü bence oldukça tuhaf.
Hayat Devam Ediyor, geçtiğimiz haftaki oranları dikkate alındığı çok sert bir düşüş yaşamış. Özellikle A/B'de aldığı 7,15 bence diziye verilen emeğe karşılık değil. Ancak belirtmeden geçemeyeceğim dizinin ilk 3-4 bölümündeki heyecan sonraki bölümlerde yerini drama ve hüzüne bıraktı. Dolayısıyla dizide beklentilerim, Totalde zirve 10-14 reyting; A/B ikincilik ve 9-10 reyting.
Kanal D'nin yeni sit-com'u kadrosundan dolayı izleyici de oldukça merak uyandırdı. Kaliteli fakat tipik bir Gülse Birsel komedisi. Yine bir apartman ve komşuluk. Gülce Birsel'in senaryolarında karşılaştığımız iki öge.(bkz: Avrupa Yakası) Genel olarak güzel, zorlu rakipleri karşısında iyi reyting alıyor.
Yeni Star, çok başarılı olmadı bir türlü olmuyor. Tipik bir Türk televizyonundan çok uzakta. Çok riskli tercihler yapıyorlar. Örneğin, Bir Çocuk Sevdim Kanal D'de iken Cuma günleri başarılı olamıyordu. Yeni kanalında başka bir günde başlamasını beklerdim. Ayrıca, Koyu Kırmızı, Kalbim 4 Mevsim ve Tek Başımıza dizileri için de gün tercihleri yanlış. Önceden zirveyi zorlayan İffet'te şu sıralar çok geride. Bir Çocuk Sevdim'e gelecek olursak elbette bu oranlar çok çok düşük.
Beyaz Show kaliteli konuk yoksa bir türlü iyi reyting alamıyor. Dün akşam iyi bir programdı.
1 Erkek 1 Kadın aslında komik bir dizi. Fakat, ne tanıtımları yeterli düzeyde ne günü belli ne de saati.

Adını Feriha Koydum çok ilginç bir rotada ilerlettiği senaryosuyla zirvede yer almış totalde. A/B grubunda ise düşmüş. Sıralama kaybetmesi değil ama reytingteki düşüşü bence oldukça tuhaf.
Hayat Devam Ediyor, geçtiğimiz haftaki oranları dikkate alındığı çok sert bir düşüş yaşamış. Özellikle A/B'de aldığı 7,15 bence diziye verilen emeğe karşılık değil. Ancak belirtmeden geçemeyeceğim dizinin ilk 3-4 bölümündeki heyecan sonraki bölümlerde yerini drama ve hüzüne bıraktı. Dolayısıyla dizide beklentilerim, Totalde zirve 10-14 reyting; A/B ikincilik ve 9-10 reyting.
Kanal D'nin yeni sit-com'u kadrosundan dolayı izleyici de oldukça merak uyandırdı. Kaliteli fakat tipik bir Gülse Birsel komedisi. Yine bir apartman ve komşuluk. Gülce Birsel'in senaryolarında karşılaştığımız iki öge.(bkz: Avrupa Yakası) Genel olarak güzel, zorlu rakipleri karşısında iyi reyting alıyor.
Yeni Star, çok başarılı olmadı bir türlü olmuyor. Tipik bir Türk televizyonundan çok uzakta. Çok riskli tercihler yapıyorlar. Örneğin, Bir Çocuk Sevdim Kanal D'de iken Cuma günleri başarılı olamıyordu. Yeni kanalında başka bir günde başlamasını beklerdim. Ayrıca, Koyu Kırmızı, Kalbim 4 Mevsim ve Tek Başımıza dizileri için de gün tercihleri yanlış. Önceden zirveyi zorlayan İffet'te şu sıralar çok geride. Bir Çocuk Sevdim'e gelecek olursak elbette bu oranlar çok çok düşük.
Beyaz Show kaliteli konuk yoksa bir türlü iyi reyting alamıyor. Dün akşam iyi bir programdı.
1 Erkek 1 Kadın aslında komik bir dizi. Fakat, ne tanıtımları yeterli düzeyde ne günü belli ne de saati.

Çok uzun bir aradan sonra yorumlarını görmek güzel. Daha sık bekliyoruz yorumlarını :)

Yorum için genel olarak katılsam da Beyaz Show ve 1 Erkek 1 Kadın için pek katılmıyorum. Bence ikisi de gayet iyi reyting alıyorlar. Bu hafta 1 Erkek 1 Kadın düştü çünkü Beyaz'ın konukları çok iyiydi :) Geçen hafta 5.olmuştu yanılmıyorsam A/B'de :)

Hayat Devam Ediyor haberlerde Abbas Ağa geri geldi diyorlardı bu iş onlara fazla reyting kazandırmamış

Yalan Dünya Abde müthiş gidiyor

Adına Feriha Koydum Yalan Dünya gelmesiyle koltukta yapıştı kaldı

Beyaz Show Megan Fox,Murat Boz olmasu sayesinde Abde müthiş gitmiş

hayat devam ediyor kendini buldu totalde zirveyi alıp ab de 2.olacaktır ilerleyen haftalarda