Adını Feriha Koydum çok ilginç bir rotada ilerlettiği senaryosuyla zirvede yer almış totalde. A/B grubunda ise düşmüş. Sıralama kaybetmesi değil ama reytingteki düşüşü bence oldukça tuhaf.
Hayat Devam Ediyor, geçtiğimiz haftaki oranları dikkate alındığı çok sert bir düşüş yaşamış. Özellikle A/B'de aldığı 7,15 bence diziye verilen emeğe karşılık değil. Ancak belirtmeden geçemeyeceğim dizinin ilk 3-4 bölümündeki heyecan sonraki bölümlerde yerini drama ve hüzüne bıraktı. Dolayısıyla dizide beklentilerim, Totalde zirve 10-14 reyting; A/B ikincilik ve 9-10 reyting.
Kanal D'nin yeni sit-com'u kadrosundan dolayı izleyici de oldukça merak uyandırdı. Kaliteli fakat tipik bir Gülse Birsel komedisi. Yine bir apartman ve komşuluk. Gülce Birsel'in senaryolarında karşılaştığımız iki öge.(bkz: Avrupa Yakası) Genel olarak güzel, zorlu rakipleri karşısında iyi reyting alıyor.
Yeni Star, çok başarılı olmadı bir türlü olmuyor. Tipik bir Türk televizyonundan çok uzakta. Çok riskli tercihler yapıyorlar. Örneğin, Bir Çocuk Sevdim Kanal D'de iken Cuma günleri başarılı olamıyordu. Yeni kanalında başka bir günde başlamasını beklerdim. Ayrıca, Koyu Kırmızı, Kalbim 4 Mevsim ve Tek Başımıza dizileri için de gün tercihleri yanlış. Önceden zirveyi zorlayan İffet'te şu sıralar çok geride. Bir Çocuk Sevdim'e gelecek olursak elbette bu oranlar çok çok düşük.
Beyaz Show kaliteli konuk yoksa bir türlü iyi reyting alamıyor. Dün akşam iyi bir programdı.
1 Erkek 1 Kadın aslında komik bir dizi. Fakat, ne tanıtımları yeterli düzeyde ne günü belli ne de saati.