Aldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
@Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit
Aldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
Evet abla sanırım dizi yeni sezonda yeni hikaye ile KV-EDHO gibi ilerlicekNeyy 8 mii
Evet abla sanırım dizi yeni sezonda yeni hikaye ile KV-EDHO gibi ilerlicek
Ayşe, Zeynebin kardeşi, Edanur, Yavuz, Osman,Davut'un oğlu, Halil İbrahim'in ölen sevgilisinin anne ve babası.Aldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
Tahmin mi yoksa ? 😂Ayşe, Zeynebin kardeşi, Edanur, Yavuz, Osman,Davut'un oğlu, Halil İbrahim'in ölen sevgilisinin anne ve babası.
Asiye'nin ölümü boşa değildi diye boşa demedim. Nesim, Zuhal, Tamer ve Şirinler köyü ahalisi en geç sezon finalinde çıkarlar, yeni sezona çok başka gireceğiz çünkü.Aldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
Yeni sezon senaryo olarak İstanbul'a taşınacaksa Karadeniz tayfa komple ortadan kalkarAldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
şirinler gidiyor onları diyorlar işteAldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
Yeni sezon senaryo olarak İstanbul'a taşınacaksa Karadeniz tayfa komple ortadan kalkar
Agalar 2. Sezon çok güzel olucak gibiAsiye'nin ölümü boşa değildi diye boşa demedim. Nesim, Zuhal, Tamer ve Şirinler köyü ahalisi en geç sezon finalinde çıkarlar, yeni sezona çok başka gireceğiz çünkü.
Çıkacakların birçoğunu yazdım zaten. Bir tek Leyla çıkarsa üzülücem..şirinler gidiyor onları diyorlar işte
Leyla benim canım yav ahhh Yaren Yapıcı o nasıl güzellikÇıkacakların birçoğunu yazdım zaten. Bir tek Leyla çıkarsa üzülücem..
Totali kaybetmek istiyorlar anlaşılan hoş son haftalarda şimdiden düşüşe geçti. AB'de zaten başladığı günden beri hep kötü gittiKurt Konseyi abimizin dediğine göre, yeni sezonda yeni oyuncu kadrosuyla yeni hikaye ile devam edecek Hudutsuz Sevda. Yeni hikaye sezon finalinde başlicak.
Tahminleriniz nelerdir ? @Angelica @Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş @batuhankaralar
Yapma cano, bu dizi sıradan bir dizi olsa neyse ne ama Türkiye'nin en iyi aksiyon yazarları yazıyorTotali kaybetmek istiyorlar anlaşılan hoş son haftalarda şimdiden düşüşe geçti. AB'de zaten başladığı günden beri hep kötü gitti
2. Sezon çok sürmez bu dizi
Her şey reyting değil senaristlerin hiç bir dizisini izlemedim ama abartılacak birileri değil benceYapma cano, bu dizi sıradan bir dizi olsa neyse ne ama Türkiye'nin en iyi aksiyon yazarları yazıyor
Raci Şaşmaz/Bahadır Özdener'in son yazdığı KVP bölüm reytingi : 12.86
Son EDHO reytingi : 9.64
Bu adamlar bu dizilerin piri cano, Hudutsuz Sevda yeni sezonda İnci Taneleri'ni geçer hatta
Sıradan birileri yazsa yemin ediyorum sana hak veririm Ama Raci/Bahadır ikilisi kendileri sorun çıkarmadan bu dizi bitmez
O zaman sen KV, EDHO izlemediysen boşver anlamazsın ne demek istediğimiHer şey reyting değil senaristlerin hiç bir dizisini izlemedim ama abartılacak birileri değil bence
İnci Taneleri şimdiden düşüşe geçmeye başladı zaten
Mafyalı kabadayı dizileri ilgimi çekmiyorO zaman sen KV, EDHO izlemediysen boşver anlamazsın ne demek istediğimi
Ama şöyle istatistik vereyim Raci Şaşmaz'ın yazdığı 6 diziden 5'i tuttu Ve kalemlerine hayranım özellikle aksiyon dizilerine.
Gel biz senle ortak olak bu diziye başla bizim ortam daha şen