Afferim Alemdar Polat. Ölmeyecek yaptığı konuşmadan anladığım kadarıyla. Sevindim. 😅At bana hemen usta at
Belli değil orası Zaza'm 😂 Bahadır Özdener kalemini bilirsin bir bölüm bir bölümü tutmaz 😂Afferim Alemdar Polat. Ölmeyecek yaptığı konuşmadan anladığım kadarıyla. Sevindim. 😅
Zeynep, Halil İbrahim ve Oğuz, Polat Alemdar'ın ölümsüzlük iksirini dizide içmiştirBelli değil orası Zaza'm 😂 Bahadır Özdener kalemini bilirsin bir bölüm bir bölümü tutmaz 😂
AYAĞINIZI DENK ALIN 😂😂
Tamam ustam tamam 😂Zeynep, Halil İbrahim ve Oğuz, Polat Alemdar'ın ölümsüzlük iksirini dizide içmiştir
Senin hayaller siyah poşete. @Alemdarburda diyor
Belki de Biran Damla gibi Yeni Sezon 1. Bölüm de ölürSenin hayaller siyah poşete. @Alemdar
Herkes bir Biran Damla değil aga, kadın şovunu yaptı çıktı.
Üfff keşke devam etseydi 🥺Herkes bir Biran Damla değil aga, kadın şovunu yaptı çıktı.
Neyini zorluyorsun anlamadım ki. Ahahaha. 😅
Agaaa bu hep devam edicek 😂Neyini zorluyorsun anlamadım ki. Ahahaha. 😅
zeynebi öldürme çalışmalarını bırakıp muhammed cangören'i hudutsuz sevda'ya getirme çalışmasına davet ediyorum seni nesim'in abisi ejder ağa rolünde lakabı ejderha olarak yakışır diziyeAgaaa bu hep devam edicek 😂
Zeynep eline silah alsın, aksiyona katılsın, o da kalsın dizidezeynebi öldürme çalışmalarını bırakıp muhammed cangören'i hudutsuz sevda'ya getirme çalışmasına davet ediyorum seni nesim'in abisi ejder ağa rolünde lakabı ejderha olarak yakışır diziye
bence'de olmalı bu silah işide uzlaşmaya sevindimZeynep eline silah alsın, aksiyona katılsın, o da kalsın dizide
Evet teklifinizi düşündüm kabul ediyorum 😂
Çatışmaya hasretizbence'de olmalı bu silah işide uzlaşmaya sevindim
Ebru Özkan için de çalışmalara başla lütfen.. 😅Çatışmaya hasretiz
Dağıtıyor mu nasıl yaniHalil İbrahim dağıtıyor galiba Şirinler köyünü? 😱 @Alemdar