Bomboş bir bölüm.Neler oluyor bu bölüm
Şu fragmana Halil İbrahim yakışırdı yalnız, şarkının haklarını bıraktılar mı ne yaptılar acaba?kuruluş halo
Fragmanı kaçırdım yaaa
Bende niye Kuruluş Osman olduk diyorum
Memleket gözlüsü gelmez daha Halo'nun.adı geçti diye yasemini hortlatmış 😀 zombi dizisi sandı heralde
TAMERR😂😂26/Asiye, 27/Ceylan, 28/Hakan. 29/?
anasına dayısına abisine erken kavuşacak yani bence nihat biraz kullanır onu hakan'dan sonra biraz yaşar sonra ölürTAMERR😂😂
Benim teorim, hapisten yeni çıkan ufaklık ölecek diyorum. Zeyzey'in kardeşi.. 😅anasına dayısına abisine erken kavuşacak yani bence nihat biraz kullanır onu hakan'dan sonra biraz yaşar sonra ölür
zeynebi korumak isterken olabilir böyle birşey olursaBenim teorim, hapisten yeni çıkan ufaklık ölecek diyorum. Zeyzey'in kardeşi.. 😅
Bölüm güzel olsun kâfi. Zira cenaze sahnelerinde Ayşe'nin, Damla & Fikret dolaylı sahneleri bana zaman zaman fazla geldi. Cenazede de yapmazsın böyle şeyler. Çekememezlik var. 😅O değilde fragman nasıl güzel be
Her zaman ki gibi 😂Bölüm güzel olsun kâfi. Zira cenaze sahnelerinde Ayşe'nin, Damla & Fikret dolaylı sahneleri bana zaman zaman fazla geldi. Cenazede de yapmazsın böyle şeyler. Çekememezlik var. 😅