Emre Ozansoy
Süper Mod.
Fragmanı kaçırdım yaaa
Fragmanı kaçırdım yaaa
Bende niye Kuruluş Osman olduk diyorum
Memleket gözlüsü gelmez daha Halo'nun.adı geçti diye yasemini hortlatmış 😀 zombi dizisi sandı heralde![]()
TAMERR😂😂26/Asiye, 27/Ceylan, 28/Hakan. 29/?
anasına dayısına abisine erken kavuşacak yaniTAMERR😂😂
Benim teorim, hapisten yeni çıkan ufaklık ölecek diyorum. Zeyzey'in kardeşi.. 😅anasına dayısına abisine erken kavuşacak yani![]()
bence nihat biraz kullanır onu hakan'dan sonra biraz yaşar sonra ölür
zeynebi korumak isterken olabilir böyle birşey olursaBenim teorim, hapisten yeni çıkan ufaklık ölecek diyorum. Zeyzey'in kardeşi.. 😅
Bölüm güzel olsun kâfi. Zira cenaze sahnelerinde Ayşe'nin, Damla & Fikret dolaylı sahneleri bana zaman zaman fazla geldi. Cenazede de yapmazsın böyle şeyler. Çekememezlik var. 😅O değilde fragman nasıl güzel be![]()
Her zaman ki gibi 😂Bölüm güzel olsun kâfi. Zira cenaze sahnelerinde Ayşe'nin, Damla & Fikret dolaylı sahneleri bana zaman zaman fazla geldi. Cenazede de yapmazsın böyle şeyler. Çekememezlik var. 😅
Aldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
@Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit
Evet abla sanırım dizi yeni sezonda yeni hikaye ile KV-EDHO gibi ilerlicekNeyy 8 mii
Evet abla sanırım dizi yeni sezonda yeni hikaye ile KV-EDHO gibi ilerlicek![]()
Ayşe, Zeynebin kardeşi, Edanur, Yavuz, Osman,Davut'un oğlu, Halil İbrahim'in ölen sevgilisinin anne ve babası.Aldığım bazı duyumlara göre, dizide 8 ayrılık yaşanacakmış.
@Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit
Tahmin mi yoksa ? 😂Ayşe, Zeynebin kardeşi, Edanur, Yavuz, Osman,Davut'un oğlu, Halil İbrahim'in ölen sevgilisinin anne ve babası.