Patlatmış kıskançları Queen
Doğru diyor aslında hastanede dönünde Aleyna sinir olmuştu
Patlatmış kıskançları Queen
Yaman dışında hepsinin 2.-3.-4. Survivorı bunu bilip gelmeliydi ler Acun reyting için her şeyi yaparAdam reytingine bakıyor Yunus Emre'yi diskalifiye edebilecek cesareti yok zaten. Bi kaç ödül cezasıyla savuşturacak yine. Terbiye etmeye çalışacak sözde. Ben diskalifiye olmuş olmamışla ilgilenmiyorum devam etmesi kaos izlemek istediğim için işime bile gelir 😄😄 ama diğer yarışmacıların özellikle Seda'nın bu konudaki isyanını haklı buluyorum. Bu noktadan sonra Yunus Emre herhangi bii kadın yarışmacı ile girdiği en haklı polemikte bile nazarımda tartışmasız haksızdır.
En çok Seda sinir oluyorDoğru diyor aslında hastanede dönünde Aleyna sinir olmuştu
Yaman dışında hepsinin 2.-3.-4. Survivorı bunu bilip gelmeliydi ler Acun reyting için her şeyi yapar
Geçen sene Merve çekip gitmişti onu örnek alabilirler yoksa katlanmak zorundalar
------
En çok Seda sinir oluyor
Katlanıyorlar zaten. Ne yapsınlar Yunus Emre var diye gitsinler mi 😄😄😄 Bu açıdan bakarsak Yunus Emre de her olayda benii tahrik ettiler, diskalifiye etmeye çalışıyorlar diye ağlamayacak o zaman. O da bunu bilerek geldi. Kudurtmalara katlanacak.Yaman dışında hepsinin 2.-3.-4. Survivorı bunu bilip gelmeliydi ler Acun reyting için her şeyi yapar
Geçen sene Merve çekip gitmişti onu örnek alabilirler yoksa katlanmak zorundalar
------
En çok Seda sinir oluyor
Geçen All star survivorda Hikmet 6.oldu kavga ede ede Yunus Emre nin yolu da öyle gibi bu gidişle 🤣Katlanıyorlar zaten. Ne yapsınlar Yunus Emre var diye gitsinler mi 😄😄😄 Bu açıdan bakarsak Yunus Emre de her olayda benii tahrik ettiler, diskalifiye etmeye çalışıyorlar diye ağlamayacak o zaman. O da bunu bilerek geldi. Kudurtmalara katlanacak.
------
Bu arada Nagihan reis sahalara dönsün de hepsini sıraya dizsin diye bekliyorum. Meydanı boş bulanlar olmuş 😄😄
Yunus Emre sms olsa bu dediğin olabilirdi bence ama güçlü bi potada daha erken elenir gibi geliyor bana ama yine de son 10 da olur.Geçen All star survivorda Hikmet 6.oldu kavga ede ede Yunus Emre nin yolu da öyle gibi bu gidişle 🤣
Queen had bildirecek yarın
Düelloda Yasin, Atakan, yaman, Sercan, hakanı eler bence ; Furkan, Batuhan ve özgürle de şansı var şu içinYunus Emre sms olsa bu dediğin olabilirdi bence ama güçlü bi potada daha erken elenir gibi geliyor bana ama yine de son 10 da olur.
Evet yarın Nagihan fiilen dönmese de ruhen dönüyor belli ki 😄👏
Maviden Ogeday, Poyraz ve Furkan kırmızıdan da Hilmicem, Özgür ve Yunus Emre takımlarındaki son 3 erkek olarak kalacaktır. Ondan sonrasını tahmin etmek güç bence de. Tabi birleşme sonrası takımlar değişir muhtemelen.Düelloda Yasin, Atakan, yaman, Sercan, hakanı eler bence ; Furkan, Batuhan ve özgürle de şansı var şu için
Elenmesi zor kısacası hızlandırılmış eleme ya da bireysele kadar kalıcı bu gidişle
Nagihan ödül oyununda döner bence bu hafta
Furkan zor bence elemede 2 atış olacakmış artık Furkan bir yerde düşer performans olarakMaviden Ogeday, Poyraz ve Furkan kırmızıdan da Hilmicem, Özgür ve Yunus Emre takımlarındaki son 3 erkek olarak kalacaktır. Ondan sonrasını tahmin etmek güç bence de. Tabi birleşme sonrası takımlar değişir muhtemelen.
Aleyna ile son durumlarıDoğru diyor aslında hastanede dönünde Aleyna sinir olmuştu
🤣🤣Bak ya dost mu olmuşlar Aleyna neler diyordu Nagihan a @xemrexxx şunlara bak 😂
İkisi de birbirlerine çok kötü laflar sarf etti. Şu anki durumları inanılmaz. İletişim ödülünde sosyal medyadan bilgi sızmış olabilir. Başka açıklama bulamıyorum.🤣🤣Bak ya dost mu olmuşlar Aleyna neler diyordu Nagihan a @xemrexxx şunlara bak 😂
İkisi de birbirlerine çok kötü laflar sarf etti. Şu anki durumları inanılmaz. İletişim ödülünde sosyal medyadan bilgi sızmış olabilir. Başka açıklama bulamıyorum.
İkisi de birbirlerine çok kötü laflar sarf etti. Şu anki durumları inanılmaz. İletişim ödülünde sosyal medyadan bilgi sızmış olabilir. Başka açıklama bulamıyorum.
kız bu cia ne dese çıkıyor bu oyun gelir mi acaba haftayaBencede en mantıklı açıklama bu kuzum
Ne o bulunamadı diyor 😂kız bu cia ne dese çıkıyor bu oyun gelir mi acaba haftaya
Ne gerek var böyle çoluk çocuk oyunlarına.kız bu cia ne dese çıkıyor bu oyun gelir mi acaba haftaya
kız bu cia ne dese çıkıyor bu oyun gelir mi acaba haftaya
Bulanamayan twiti okudun mu? 😱Ne o bulunamadı diyor 😂
Bulanamayan twiti okudun mu? 😱
Ne yazıyormuş ?Pc de açıldı gördüm evet