Ne yazıyormuş ?
Twiiterde hemdem diye bir hesap var onun paylaşımı
Ne yazıyormuş ?
aleyna nasıl çabalıyor poyraz elensin diyeTwiiterde hemdem diye bir hesap var onun paylaşımı
Stick kraliçesi atış taktikleriyle Poyraz’ı eledi resmen.
Stick kraliçesi atış taktikleriyle Poyraz’ı eledi resmen.
Nagi + Aleyna kime destek verse yükseliyor şaka gibi gerçekten ender ve yıldız gibi oldularOhh ohh elendii
Birlik olsalar elemeyecekleri insan yok.Nagi + Aleyna kime destek verse yükseliyor şaka gibi gerçekten ender ve yıldız gibi oldular
Patladım buna.------
Queen be
------
ay çok yaratıcı çalışıyorlar
bu mutluluk
Ekli dosyayı görüntüle 126213
------
kadın sayısı çok az kaldı sabriye ablam gelip seda ve yaverlerini dövsün tam keyiflenmelik olur
Dün izleyemedim, telefondan skor bakarken 5-0 görüp şaşırdım shsjjshs dünden beri yorumları okuyup x’te var olan videolara baktım. Zevkli okumakGünün özeti.
“Kibir bi' canavar gibi bekliyor pusuda
Tıpkı bi' volkan gibi uykusu da“
Hadi inşallahDünkü bölümü yeni bitirdim, Poyraz elenmiş. Allah büyük çünkü Nagi'mle çok dalga geçmişti. Şimdi sıra diğerlerinde. Nagi'm yaralı bir aslan şu anda kendisinin de dediği gibi. Yaralı aslanı yenmek kolaydır. İnşallah iyileşip eski formumuza geri döneceğiz. Cumartesi dönüyormuşuz öyle dediler umarım temkinli ilerler kraliçem. @Dosi @Angelica
Dün izleyemedim, telefondan skor bakarken 5-0 görüp şaşırdım shsjjshs dünden beri yorumları okuyup x’te var olan videolara baktım. Zevkli okumak
Cumartesi muhakkak izlemem gerekiyor başını. Yarışmacıların röportajlarının merak ediyorum. Artık herkes korkar düelloya girmekten. Geçen hafta Aleyna kıl payı paçayı kurtardı, Poyraz ise beklenmedik veda yaşadı. Onun mevzusu baştan başa komik gaza geldi, büyük konuştu ve hepsini geçtim, Acun medyada dalga geçer gibi veda videosunda paket Vtr’sini yayınladı
@dreamy e survivor izlemek yasaklanmışHadi inşallah
Acun Medya bile dalga geçmiş vtr’de.Dün izleyemedim, telefondan skor bakarken 5-0 görüp şaşırdım shsjjshs dünden beri yorumları okuyup x’te var olan videolara baktım. Zevkli okumak
Cumartesi muhakkak izlemem gerekiyor başını. Yarışmacıların röportajlarının merak ediyorum. Artık herkes korkar düelloya girmekten. Geçen hafta Aleyna kıl payı paçayı kurtardı, Poyraz ise beklenmedik veda yaşadı. Onun mevzusu baştan başa komik gaza geldi, büyük konuştu ve hepsini geçtim, Acun medyada dalga geçer gibi veda videosunda paket Vtr’sini yayınladı
İlk kez Survivorun bir bölümüne ilk saniyeden bakıyorum, çok zevkli şu an izlemesiAcun Medya bile dalga geçmiş vtr’de.
Geçen hafta Aleyna’nın kıl payı elenmekten kurtulması, şimdi de Poyraz’ın elenmesi düelloda her şeyin olabileceğini gösteriyor. Birkaç sürpriz eleme daha bekliyorum. Umarım Yaman gider artık bu sefer, duygu sömürüsüyle çok bile kaldı orada.
Yasin’in dünkü oyundaki tavırları da çok komikti.İlk kez Survivorun bir bölümüne ilk saniyeden bakıyorum, çok zevkli şu an izlemesi
Bunların bu kadar yas tutması çok komik, kendilerine sıra gelir diye korkuyorlar galiba
Tam zamanında reklam girdi. 10 dakika sonra iftarımız var. Reklam bitene kadar çay kısmına geçip keyifle izlerim