TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Yüzde 50 lerle oynadıkları halde her hafta Özgür gibi Yunus Emre gibi takımın daha iyi isimleri potaya girerken Atakan ve Hilmicem'in yüzde 60 la oynayan ve yarışmanın en hızlı erkeği Furkan için kendini unutturdu demeleri öyle abes ve komik ki 😄😄😄

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yüzde 50 lerle oynadıkları halde her hafta Özgür gibi Yunus Emre gibi takımın daha iyi isimleri potaya girerken Atakan ve Hilmicem'in yüzde 60 la oynayan ve yarışmanın en hızlı erkeği Furkan için kendini unutturdu demeleri öyle abes ve komik ki 😄😄😄
Survivor performans kadar psikoloji ve manipülasyon işi de :X

Survivor performans kadar psikoloji ve manipülasyon işi de :X
Kesinlikle öyle tabi. Aynı fikirdeyim ama bahsettiğim hususta adamlar Furkan kendini unutturdu, yazılmıyor diyorlar. Zerre sevmem pasif agresif havucu ama performans olarak 2. Sırada erkeklerde. Takım içinde de insan ilişkileri iyi demek ki. Niye yazılsın herif. Bu keninfini unutturmak olmuyor. Kısacası Hilmicem bu sene çok boş konuşuyor ya. Niye böyle olmuş bu adam. 😄😄

Kesinlikle öyle tabi. Aynı fikirdeyim ama bahsettiğim hususta adamlar Furkan kendini unutturdu, yazılmıyor diyorlar. Zerre sevmem pasif agresif havucu ama performans olarak 2. Sırada erkeklerde. Takım içinde de insan ilişkileri iyi demek ki. Niye yazılsın herif. Bu keninfini unutturmak olmuyor. Kısacası Hilmicem bu sene çok boş konuşuyor ya. Niye böyle olmuş bu adam. 😄😄
kırmızı takımda varolmak kolay değil :X merve- aleyna- nagihan -nefise- atakan - ynus emre hepsi ayrı ayrı ön plana çıkıyor :X hilmicem performans ya da kavgayla ön plana çıkamadığı için konuşuyor bence :X

• Beğendim
Reactions: soo
Acun’un Ogeday’a yaptığı fazla olmuş ya. Mavi takım çok isteksiz, gereksiz mental çöküş yaşadılar falan onda hemfikiriz de faturanın sadece Ogeday’a kesilmesi nerden baksan adaletsiz. Bu insan da makine değil sonuçta.
------

“YAVER” diyoruz biz ona. :A
Sende mi anlamadın😂Acun oyunla alakalı kızmadı başka bir şey olmuş orda 2 sonra seyirci anlar dedi ya
------

🤣Bunlar ne

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Acun'un Ogeday'a tepkisi son derece saçma ve abartılı. Her yarışmacının modunun moralinin düştüğü oluyor bu uzun süreçte. Kaldık ki Ogeday bu haliyle bile oyunda mücadele ediyor. Oyun bırakmışlığı falan yok. Her hafta en az bi oyunu ay koluma bi şey oldu diye bırakan Sercan'ın yaptığı daha etik dışı mesela. Yarışmacı bençte ister susar ister oturur ne alaka takımı etkiliyorsun falan? Herkes kendinden sorumlu etkilenmesinler. Mavi takımda komple bi düşüklük olduğu aşikar ama bunun faturasını Ogeday'a kesmek haksızlık. Ogeday'a takımın kaptanı gibi bi misyon yükleyemez. Ha Acun'un söylemeye çalıştığı başka bir şey varsa da açık açık anlatacak o zaman. Ya da seyircinin bilmediği, görmediği bi şey üzerinden ayar verecekse de konsey dışında versin bi zahmet. Ben şifre çözmekle uğraşmak istesem Survivor izlemem 😄😄😄

Konseyde Sercan'ın yakarışlarını, ağlamalarını izlemek çok keyifli 😄😄 sürekli oyun kaybederken takımlar karışsın diye göbeği düşen kendine göre oyun gelmediğinde oyunu bırakan, itiraz eden adam kalkmış karşı takımı eleştiriyor. Üstelik karşıdan kimse takımlar karışsın demedi ki. Bi sakin ol Sercan 😄😄

Yarın kaos sonunda :F :F

Yanan gider gibi bu hafta atış seçme hakkı yok

Damla güzel kıvırdı yani disk atışına söylene söylene gidiyordu 2gün önce

Yarın nagi-Seda kavgası var hangisi kaybetti de kavga çıktı anlamadım,ikisinde de kaybedince kavga çıkartacak potansiyel var :X

• Beğendim
Reactions: soo
Yarın kaos sonunda :F :F

Yanan gider gibi bu hafta atış seçme hakkı yok

Damla güzel kıvırdı yani disk atışına söylene söylene gidiyordu 2gün önce

Yarın nagi-Seda kavgası var hangisi kaybetti de kavga çıktı anlamadım,ikisinde de kaybedince kavga çıkartacak potansiyel var :X
Kaos var mı, birleşme ne zaman? Twitter'dan bile takip etmiyorum. En son kadınlar düellosunda kaldım. :A @dreamy