Survivor performans kadar psikoloji ve manipülasyon işi deYüzde 50 lerle oynadıkları halde her hafta Özgür gibi Yunus Emre gibi takımın daha iyi isimleri potaya girerken Atakan ve Hilmicem'in yüzde 60 la oynayan ve yarışmanın en hızlı erkeği Furkan için kendini unutturdu demeleri öyle abes ve komik ki 😄😄😄
Kesinlikle öyle tabi. Aynı fikirdeyim ama bahsettiğim hususta adamlar Furkan kendini unutturdu, yazılmıyor diyorlar. Zerre sevmem pasif agresif havucu ama performans olarak 2. Sırada erkeklerde. Takım içinde de insan ilişkileri iyi demek ki. Niye yazılsın herif. Bu keninfini unutturmak olmuyor. Kısacası Hilmicem bu sene çok boş konuşuyor ya. Niye böyle olmuş bu adam. 😄😄Survivor performans kadar psikoloji ve manipülasyon işi de
kırmızı takımda varolmak kolay değil merve- aleyna- nagihan -nefise- atakan - ynus emre hepsi ayrı ayrı ön plana çıkıyor hilmicem performans ya da kavgayla ön plana çıkamadığı için konuşuyor benceKesinlikle öyle tabi. Aynı fikirdeyim ama bahsettiğim hususta adamlar Furkan kendini unutturdu, yazılmıyor diyorlar. Zerre sevmem pasif agresif havucu ama performans olarak 2. Sırada erkeklerde. Takım içinde de insan ilişkileri iyi demek ki. Niye yazılsın herif. Bu keninfini unutturmak olmuyor. Kısacası Hilmicem bu sene çok boş konuşuyor ya. Niye böyle olmuş bu adam. 😄😄
“YAVER” diyoruz biz ona.
Sende mi anlamadın😂Acun oyunla alakalı kızmadı başka bir şey olmuş orda 2 sonra seyirci anlar dedi yaAcun’un Ogeday’a yaptığı fazla olmuş ya. Mavi takım çok isteksiz, gereksiz mental çöküş yaşadılar falan onda hemfikiriz de faturanın sadece Ogeday’a kesilmesi nerden baksan adaletsiz. Bu insan da makine değil sonuçta.
------
“YAVER” diyoruz biz ona.
🤣Bunlar ne
2 ne ?Sende mi anlamadın😂Acun oyunla alakalı kızmadı başka bir şey olmuş orda 2 sonra seyirci anlar dedi ya
------
🤣Bunlar ne
Aleyna ve Ogeday birebirde karşılaştılar mı karşılaştılar. Konu kapanmıştır
Bu hafta sıra hangi korkaktaAleyna ve Ogeday birebirde karşılaştılar mı karşılaştılar. Konu kapanmıştır
Kaos var mı, birleşme ne zaman? Twitter'dan bile takip etmiyorum. En son kadınlar düellosunda kaldım. @dreamyYarın kaos sonunda
Yanan gider gibi bu hafta atış seçme hakkı yok
Damla güzel kıvırdı yani disk atışına söylene söylene gidiyordu 2gün önce
Yarın nagi-Seda kavgası var hangisi kaybetti de kavga çıktı anlamadım,ikisinde de kaybedince kavga çıkartacak potansiyel var
birleşmeye 10 gün kalmış son 16 kalana kadar erkek elemesi olacakmış yani haftaya da erkek gidecek, 3 erkek elemesi peş peşeKaos var mı, birleşme ne zaman? Twitter'dan bile takip etmiyorum. En son kadınlar düellosunda kaldım. @dreamy