Tabi hemen dönelim. Damla bir Quenn'dir. 1. olacaktır. Nokta. !! ☺️😎 @xemrexxx başka soru var mı? 🤔😎
Ben Damlaya gıcığım ya
------
Kırmızı takım kazandı bu akşam
Hadi cnm
Tabi hemen dönelim. Damla bir Quenn'dir. 1. olacaktır. Nokta. !! ☺️😎 @xemrexxx başka soru var mı? 🤔😎
Kırmızı takım kazandı bu akşam
Ben değilim. Kazanacak. 🤓😘❤️Ben Damlaya gıcığım ya
------
Hadi cnm
Acuna rest çekmiş sarı papatya diskalifiye olmak istiyor gibiYarın kavga var niye kavga ediyor bunlar emre
Acuna rest çekmiş sarı papatya diskalifiye olmak istiyor gibi
------
Queen gibi tepki verdim
Hahaha ben de onu anlamadım. Nefret etsem de Seda'yı çok haklı buldum yalnız. Yunus Emre'ye yapılan delidir ne yapsa yeridir tavrı bıktırdı artık. Kimse böyle bi tipi tolere etmek zorunda değil.Bu olay buradan Yunus Emre ye nasıl patlamış bakalım
Seda aleyna'ya ya da zayıf gördüğü birine yenilince o gün mutlaka bir olayın içinde oluyor bugün de aynısı olduHahaha ben de onu anlamadım. Nefret etsem de Seda'yı çok haklı buldum yalnız. Yunus Emre'ye yapılan delidir ne yapsa yeridir tavrı bıktırdı artık. Kimse böyle bi tipi tolere etmek zorunda değil.
Özet geç neler oldu yarışmadaBu olay buradan Yunus Emre ye nasıl patlamış bakalım
Seda aleyna'ya ya da zayıf gördüğü birine yenilince o gün mutlaka bir olayın içinde oluyor bugün de aynısı oldu
Acun 2 gün önce Yunus Emre yi hakan tartışmasına haklı bulup linç yiyince bugün Yunus emreye yüklenmeye karar vermiş, sene başından beri aynı senaryo
Poyraz oyunu kaybedince kırmızı takıma küfretti Atakan la kavga etti, seromonide Yunus Emre ile Seda atıştı, kadınla tartıştı diye olay yunus emreye kalacak gibi 😂😂Özet geç neler oldu yarışmada
Poyraz oyunu kaybedince kırmızı takıma küfretti Atakan la kavga etti, seromonide Yunus Emre ile Seda atıştı, kadınla tartıştı diye olay yunus emreye kalacak gibi 😂😂
Neyse Queen farkı ❤️❤️🧿👑
Seda'nın bu tavrı zaten bariz. Oyun kaybedince hele Aleyna'ya yenilince öfke nöbeti geçiriyor resmen ama Yunus Emre konusunda da haklı. Berna'ya söylediği sözden sonra bu adamın savunulacak bi tarafı kalmamıştır gözümde. Bi kadın olarak Seda'nın da bu öfkesini Yunus Emre'ye göstermesinde hiç bir sakınca görmüyorum. 😄😄Aksine oradaki tüm kadınların yapması gerekeni yapıyor ama bazıları hala sakinleştirmek için önüne geçip şov yapmayı seçiyor 😄😄😄Seda aleyna'ya ya da zayıf gördüğü birine yenilince o gün mutlaka bir olayın içinde oluyor bugün de aynısı oldu
Acun 2 gün önce Yunus Emre yi hakan tartışmasına haklı bulup linç yiyince bugün Yunus emreye yüklenmeye karar vermiş, sene başından beri aynı senaryo
Instagramda yapılan anketlerde full Yunus Emre %65-70 önde haklı diyolla, Acun bu sene sosyal medyaya çok bakıyor konsey konuşmalarından belliSeda'nın bu tavrı zaten bariz. Oyun kaybedince hele Aleyna'ya yenilince öfke nöbeti geçiriyor resmen ama Yunus Emre konusunda da haklı. Berna'ya söylediği sözden sonra bu adamın savunulacak bi tarafı kalmamıştır gözümde. Bi kadın olarak Seda'nın da bu öfkesini Yunus Emre'ye göstermesinde hiç bir sakınca görmüyorum. 😄😄Aksine oradaki tüm kadınların yapması gerekeni yapıyor ama bazıları hala sakinleştirmek için önüne geçip şov yapmayı seçiyor 😄😄😄
Yani şu saatten sonra yarışmacıları tepki göstermek için Yunus Emre'nin yeni Bi şey yapmasına gerek yok. Bugüne kadar yaptıkları bile gayet yeterli.
Adam reytingine bakıyor Yunus Emre'yi diskalifiye edebilecek cesareti yok zaten. Bi kaç ödül cezasıyla savuşturacak yine. Terbiye etmeye çalışacak sözde. Ben diskalifiye olmuş olmamışla ilgilenmiyorum devam etmesi kaos izlemek istediğim için işime bile gelir 😄😄 ama diğer yarışmacıların özellikle Seda'nın bu konudaki isyanını haklı buluyorum. Bu noktadan sonra Yunus Emre herhangi bii kadın yarışmacı ile girdiği en haklı polemikte bile nazarımda tartışmasız haksızdır.Instagramda yapılan anketlerde full Yunus Emre %65-70 önde haklı diyolla, Acun bu sene sosyal medyaya çok bakıyor konsey konuşmalarından belli
Bu akşam diskalifiye etmezse Y. Emre yi 2 gün sonra haklı çıkarır konseyde biriyle tartışmasında
Patlatmış kıskançları Queen@xemrexxx fragmana bak Nagihan neler diyor