3 hafta sonrası için acitasyonlu bölüm ile her kategoride 11 reytingi mi alayım. 😊Bu dizide de kaos çıkmaz be abi.
3 hafta sonrası için acitasyonlu bölüm ile her kategoride 11 reytingi mi alayım. 😊Bu dizide de kaos çıkmaz be abi.
Üç hafta sonra ne olacak sence ?3 hafta sonrası için acitasyonlu bölüm ile her kategoride 11 reytingi mi alayım. 😊
Doğruluk var ise Sefere mezar yolu gözüküyorÜç hafta sonra ne olacak sence ?
Niçin ölecek ki ? 😱Doğruluk var ise Sefere mezar yolu gözüküyor
@Emre Ozansoy resim atmış görmedin mi? Ferhat ile aralarında problem oldu galiba.Niçin ölecek ki ? 😱
Gördüm Sorun ne ki ?@Emre Ozansoy resim atmış görmedin mi? Ferhat ile aralarında problem oldu galiba.
Bende bilmiyorum. Yakında kokusu çıkar. Fan sayfalarını gezsem bulurum belki ama uğraşmak istemiyorum. Açıkçası Sefer karekteri de dizide bayağı bir pasifize oldu. Bende çıkmasını istiyorum.Gördüm Sorun ne ki ?
Nasıl pasifize oldu? Daha mı az gözüküyor ?Hikayenin dışına mı itildi ?Bende bilmiyorum. Yakında kokusu çıkar. Fan sayfalarını gezsem bulurum belki ama uğraşmak istemiyorum. Açıkçası Sefer karekteri de dizide bayağı bir pasifize oldu. Bende çıkmasını istiyorum.
Karekterlere özlü söz harici bana kalırsa bir hikayesi kalmadı. Zahidenin geleceği yok. Çocukları desen dönmez. Erkan baba şeklinde pek davranmıyor Sefer'e. Erkan'ın küçüklüğü daha babacan takılıyordu adama. Erkan gerçi Selma Öğretmeni de sıradan bir şekilde karşılıyor diziye girdiğinden beri. Büyümüş Erkan'ın bu yönü bana biraz yapmacık geliyor.Nasıl pasifize oldu? Daha mı az gözüküyor ?Hikayenin dışına mı itildi ?
Ne oldu acaba yaBu dizide de kaos çıkmaz be abi.
Dışında değilde daha az görünüyor 1 yada 2 sahnesi oluyor olmuyorNasıl pasifize oldu? Daha mı az gözüküyor ?Hikayenin dışına mı itildi ?
Erkanın büyük hali sezonun ilk bölümlerinde daha babacan dı son bölümlerde sahneleri yok derecesinde azKarekterlere özlü söz harici bana kalırsa bir hikayesi kalmadı. Zahidenin geleceği yok. Çocukları desen dönmez. Erkan baba şeklinde pek davranmıyor Sefer'e. Erkan'ın küçüklüğü daha babacan takılıyordu adama. Erkan gerçi Selma Öğretmeni de sıradan bir şekilde karşılıyor diziye girdiğinden beri. Büyümüş Erkan'ın bu yönü bana biraz yapmacık geliyor.
2 kişiyi daha çıkarmış takipten. 651'e düşmüş takip ettiği.Bu dizide de kaos çıkmaz be abi.
Uzun zamandır konuda yoktun hoş geldinNe oldu acaba ya
------
Dışında değilde daha az görünüyor 1 yada 2 sahnesi oluyor olmuyor
------
Erkanın büyük hali sezonun ilk bölümlerinde daha babacan dı son bölümlerde sahneleri yok derecesinde az
Doğru diyorsun valla hoşbuldum ☺️Uzun zamandır konuda yoktun hoş geldin
Hem de çok yapmacık ya zaten bu hikaye de olmayan çok şey var yıl atlaması konusu tam bir fiyasko idi ,ben ali karakterini de çok yapmacık bulmuyorum açıkçasıKarekterlere özlü söz harici bana kalırsa bir hikayesi kalmadı. Zahidenin geleceği yok. Çocukları desen dönmez. Erkan baba şeklinde pek davranmıyor Sefer'e. Erkan'ın küçüklüğü daha babacan takılıyordu adama. Erkan gerçi Selma Öğretmeni de sıradan bir şekilde karşılıyor diziye girdiğinden beri. Büyümüş Erkan'ın bu yönü bana biraz yapmacık geliyor.
Ali'nin yine bir hikayesi var. İlk kez Selma beni eline almış falan diyebilir. (77. Bölüm) Bunu devam ettiriyor olabilirler.Hem de çok yapmacık ya zaten bu hikaye de olmayan çok şey var yıl atlaması konusu tam bir fiyasko idi ,ben ali karakterini de çok yapmacık bulmuyorum açıkçası
Hem de çok yapmacık ya zaten bu hikaye de olmayan çok şey var yıl atlaması konusu tam bir fiyasko idi ,ben ali karakterini de çok yapmacık bulmuyorum açıkçası
Aynı fikirde değilim.Madem zaman atlaması yaşandı O geçen yılda neler oldu ? (Flash back te bunu yansıtmalıydılar)bence yıl atlaması güzel oldu ya
Onu bende isterdim vallaAynı fikirde değilim.Madem zaman atlaması yaşandı O geçen yılda neler oldu ? (Flash back te bunu yansıtmalıydılar)
Ara ara gösteriyorlar zaten.Aynı fikirde değilim.Madem zaman atlaması yaşandı O geçen yılda neler oldu ? (Flash back te bunu yansıtmalıydılar)
Nerede gösterdiler, ben kaçırmışım?Ara ara gösteriyorlar zaten.