Ramazan'ın annesini göstermişlerdi mesela.Nerede gösterdiler, ben kaçırmışım?
Ramazan'ın annesini göstermişlerdi mesela.Nerede gösterdiler, ben kaçırmışım?
Ben Taner - Selma diyorum sen bana Ramazan’ın annesi diyorsun.Ramazan'ın annesini göstermişlerdi mesela.
SelTan'dan neyi göstermelerini beklerdin ki?Ben Taner - Selma diyorum sen bana Ramazan’ın annesi diyorsun.
Ayrı kaldıkları zaman ne oldu ?SelTan'dan neyi göstermelerini beklerdin ki?
Ayrı kaldılar işte.Ayrı kaldıkları zaman ne oldu ?
Ya ne çeşit bir insansın.Gıcık gıcık cevaplar veriyorsun.Ayrı kaldılar işte.
😂😂 Seside benzetebilselerdi keşke.Yeni Kerimanı sevmedim
😂😂 Seside benzetebilselerdi keşke.
Yeni Kerimanı sevmedim
Ben biraz benzettim ama sürekli akıl orijinaline gittiği için ister istemez bir kıyaslama oluyor. Ama ona da alışırız.bende valla
Bence de ve herkesin aynı kalması ona ne demeliAynı fikirde değilim.Madem zaman atlaması yaşandı O geçen yılda neler oldu ? (Flash back te bunu yansıtmalıydılar)
Bende çok itici ya bir de eski karakteri gösteriyorlar ya o ayrı saçmalık zaten oyuncu değişmiş ama nasıl değişiklik bu anlamadımYeni Kerimanı sevmedim
Bende çok itici ya bir de eski karakteri gösteriyorlar ya o ayrı saçmalık zaten oyuncu değişmiş ama nasıl değişiklik bu anlamadımYeni Kerimanı sevmedim
8 sene ayrı kalmışlar küçücük kasaba da bir de komşu iken hiç karşılamamışlar sonra ise her Allahın günü karşılaşır oldularYa ne çeşit bir insansın.Gıcık gıcık cevaplar veriyorsun.
Fiziksel ve karakter değişiminden mi söz ediyorsunuz ?Bence de ve herkesin aynı kalması ona ne demeli
Bu sene özelinde 7 oldu.Kaç dizi oldu ya toplamda?
Aynen öyle ama her şeyleri reyting olduğu için hemen kaldırıyorlar.Bu sene özelinde 7 oldu.
Bu arada diziye yapılanı haksızlık olarak görüyorum. En azından bir 6/8 bölüm ve final yapmayı hak ediyordu. Dediğim her yapım için geçerli.
Bayramda normale döner, arada dram izlemek iyidir.Dram desem değil, komedi desem değil. Daha fazla uzatmasanız mı?
Listeye Üç Kız Kardeş diziside eklendi. Sıradaki bekleniyor.Gönül Dağı dizisinin, 4. sezonun başlama tarihi olan 9 Eylül 2023 tarihinden itibaren cumartesi günü yayınlanıp biten diziler şöyle; Adım Farah,Kopuk,Ruhun Duymaz, Ya Çok Seversen, Bambaşka Biri, Kader Bağları, Yan Oda, Üç Kız Kardeş.(Araştırmam devam ediyor, mesaja güncelleme gelmeye devam edecektir.) @emreemreu