😂😂😂Gülsüm öğretmenin sınıfında olsun diye birinci sınıftan başlatmışlardır.
Selma'nın sınıfında olsa daha az dikkat çekerdi.
😂😂😂Gülsüm öğretmenin sınıfında olsun diye birinci sınıftan başlatmışlardır.
Çocukta birinci sınıf tipi yok.Cin gibi.Gülsüm öğretmenin sınıfında olsun diye birinci sınıftan başlatmışlardır.
Bence Selma'ya yanlışlıkla Dilek filan demeyecek. Sırf kasabalı öyle dediği için Selma, Taner'e böyle söylüyor."Yengeye Elif dedin"in 2024 modeli geliyor. Şu mevzuyu bir bitirmediler gitti.
Ali Asaf Elmas'a güveniyorum. İnşallah böyle bir şey yapmaz ve Selma'nın kuruntusu olarak kalır. Umarım gerçeğe dönüşmez. Evet, Ali Asaf Dileği dizide unutmak olmaz dedi bunu bende kabul ediyorum. Yok sayamazsın ama bu olursa çok fazlaya gitmiş olur."Yengeye Elif dedin"in 2024 modeli geliyor. Şu mevzuyu bir bitirmediler gitti.
Süre çok uzunmuş hakkaten ama düğün olduğu için izlerken fazla sıkmadı. Hatta konuklar bile tek türkü söyleyip gittiler.Gönül Dağı, 2.54:02 süresi nedir? Sen Ömer değilsin kendine gel. Ponçik, tatlış bir dizisin sen. Düğün mevzusu olduğu için böyle olduğunu varsayalım canım dizim olur mu?
Hakikaten süre hiç sıkmadı bölüm akıp gitti.Süre çok uzunmuş hakkaten ama düğün olduğu için izlerken fazla sıkmadı. Hatta konuklar bile tek türkü söyleyip gittiler.
Konuklar olmadan, mezara gitmeden bir bölüm çekseler daha mâkul olurdu.Gönül Dağı, 2.54:02 süresi nedir? Sen Ömer değilsin kendine gel. Ponçik, tatlış bir dizisin sen. Düğün mevzusu olduğu için böyle olduğunu varsayalım canım dizim olur mu?
O mezarlık sahnesi hakket neydi ya. Ne gerek vardı ki? Dilek konusunda bu dizide bundan bahsediyorum işte. Hala çok içinde dizinin. Gülşıl gibi olabilirdi bana kalırsa Dilek mevzusu. Bazen cıvkı çıkıyorKonuklar olmadan, mezara gitmeden bir bölüm çekseler daha mâkul olurdu.