Ona inanan kalmadı artık. .ssSende @xemrexxx e inanıyormusun
Ona inanan kalmadı artık. .ss
Kilo mu verdin qız?? 😱
Evet yağlarımı sana naklettiricem bir şeye benzersin belkiKilo mu verdin qız?? 😱
O yağlarınla senin helvanı kavuracağız.Evet yağlarımı sana naklettiricem bir şeye benzersin belki
En çok sen ve @Carpe Diem yiyin bariO yağlarınla senin helvanı kavuracağız.
Muhtemel sonun.
Aaaa ecünnü işte ne beklersin ki. Böylesi parlağa tüm halılar feda olsun.
Sende @xemrexxx e inanıyormusun
Ona inanan kalmadı artık. .ss
Aaaa @Yakamoz-Asi dayak yemiş en son sabuna basıp düşüyor @Dosi @12.Adam
O sabunu senin boğazına sokmalı. .ss
Bir tane yetmez @xemrexxx
Siz baya iyi anlaştınız bakıyorum da en iyisi baş göz edelim sizi İsviçrede evlenirsiniz deO sabunu senin boğazına sokmalı. .ss
Biz kardeşiz çatla turşu bidonu kılıklı şey. .ssSiz baya iyi anlaştınız bakıyorum da en iyisi baş göz edelim sizi İsviçrede evlenirsiniz de
O zaman @Yakamoz-Asi ya hadım ya fakir ya da ikisi birdenBiz kardeşiz çatla turşu bidonu kılıklı şey. .ss
@Yakamoz-Asi ile olan yakınlığımızın seni iftira atacak kadar rahatsız ettiğini bilmiyordum yazık sana. Eee tabi kimsen olmayınca çamura yatarsın böyle sende haklısın.O zaman @Yakamoz-Asi ya hadım ya fakir ya da ikisi birden
Ay neyse zaten @Angelica teyzem sana Türkçe öğretmeni bir herif bulmuştu, illa memur biriyle baş göz edecekmiş seni
Sen psikiyatr A git bence@Yakamoz-Asi ile olan yakınlığımızın seni iftira atacak kadar rahatsız ettiğini bilmiyordum yazık sana. Eee tabi kimsen olmayınca çamura yatarsın böyle sende haklısın.
Gitmesi gereken tek kişi sensin burada. Görünen köy kılavuz istemez.Sen psikiyatr A git bence