Hudutsuz Sevda'yı övdükçe, arkadaş laf etti. Laf dalaşına gire gire böyle oldukKim ki o işte. Onu sordum 😅
Hudutsuz Sevda'yı övdükçe, arkadaş laf etti. Laf dalaşına gire gire böyle oldukKim ki o işte. Onu sordum 😅
Hala gizemli takılıyorsun 😂Hudutsuz Sevda'yı övdükçe, arkadaş laf etti. Laf dalaşına gire gire böyle oldukDaha fazla da tanımam etmem
![]()
Özele gel o zaman 😂Hala gizemli takılıyorsun 😂
Yapamazsın diyor bana. Sen yapabiliyorsan yap. 😂Özele gel o zaman 😂
o diğer bölüm fragmanında olur barışma olursaHalil ve Zeynep ikilisinin bir sahnesine hayır demem![]()
Valla ben fragmanlara bakınca, daha çok kara kedi girecekmis hissiyatı uyandı. 😅o diğer bölüm fragmanında olur barışma olursa
uzatacaklarını sanmam edho'da'ki ilyas ömür hop diye gibi barışacaklar gibi geliyor banadaValla ben fragmanlara bakınca, daha çok kara kedi girecekmis hissiyatı uyandı. 😅
Oooo, öpücükler öpücükler olacak yani diyorsun. 😂😂uzatacaklarını sanmam edho'da'ki ilyas ömür hop diye gibi barışacaklar gibi geliyor banada
klasik öyle olurOooo, öpücükler öpücükler olacak yani diyorsun. 😂😂
Bu arada hazır Yavuz'a bıçağı saplamışken, Leyla & Deli Fişek Ship'imi alayım. Edanur ile de Tamer. En acilinden ihtiyaç. 😂klasik öyle olur![]()
![]()
oğuz edanur olursa şaşırmam bende 😀😀Ne Tamer'u ne Edanur'u ula @Hobbit 😂
Mecnun Binbaşı ile Asiye 😂😂😂😂😂oğuz edanur olursa şaşırmam bende 😀😀
derviş dayı ile nedime 😀😀Mecnun Binbaşı ile Asiye 😂😂😂😂😂
Ulan Rızvan napacak 3.gari geliyi 😂derviş dayı ile nedime 😀😀
o da yeni birini bulur işte 😀😀Ulan Rızvan napacak 3.gari geliyi 😂
Yok artık. Hadi canım. 😳😳 Olmaz öyle şey ya. 😅🤔oğuz edanur olursa şaşırmam bende 😀😀
olabilir benceYok artık. Hadi canım. 😳😳 Olmaz öyle şey ya. 😅🤔
O zaman, Osman için de Doktor'u ayarlayalım. (Gebelik için Edanur'a yardım eden Zeynep'in arkadaşı.)olabilir bence