TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

turboşun oyunu boşa gitti :F 1 kişi y.emre yazınca berabere bitti :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Pınar Saka sultanlık mertebesine yükselmiştir.

Turabi’nin oyunu da elinde patladı, Özgür’ü yazan 5 kişi bundan sonra kaybediyoruz diye ağlamayacak. Siz bunu hak ediyorsunuz…
Nagihan helal olsun, korkmadan istediğini yazmış...
Merve performans diye ağlayıp Özgür yazması içler acısı....
------

Acun rating kokusunu aldı...
Her gün ayrı kaossss...

Yarınada gene sağlam kaos yerleştirmiş 😄😄😄

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Pınar’ın savunulacak hiçbir tarafı yok. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat herkesin içinde özel hayatından girip dış görünüşüne kadar hakaretler yağdırması çok terbiyesizceydi. Mavi takımın “sünger bob” benzetmesine kahkahalar atıp Aleyna “boyu kısa” deyince ahlak bekçisi kesilmesi de ikiyüzlü bir hareketti.

Turabi ve grubunun toplu Özgür yazması ise faciaydı. Bu kafayla çok oyun kaybederler. Aleyna’nın Özgür yazdığını düşünmüyorum araları gayet iyi ekranda izlediğimize göre.

Turbo emanetini almadan geri dönmez ne küpeli dede ne de yiğİt buna engel olamayacak.

Pınar’ın savunulacak hiçbir tarafı yok. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat herkesin içinde özel hayatından girip dış görünüşüne kadar hakaretler yağdırması çok terbiyesizceydi. Mavi takımın “sünger bob” benzetmesine kahkahalar atıp Aleyna “boyu kısa” deyince ahlak bekçisi kesilmesi de ikiyüzlü bir hareketti.

Turabi ve grubunun toplu Özgür yazması ise faciaydı. Bu kafayla çok oyun kaybederler. Aleyna’nın Özgür yazdığını düşünmüyorum araları gayet iyi ekranda izlediğimize göre.
Özgür’ü yazanlar Turabi, Ersin, Bozok, Merve, Yağmur ve Gizem

Bugün tv8 açıktı tüm bölüme bakacağım. Dünün özetide vardı. Ne kadar saçma şeyler olmuş öyle :A

Turabi şey dedi, bir erkeği şöhreti ve parası olunca tanırsın karakterini öğrenirsin gibi bir cümle kurdu. Evet, kendisini iyi tanıdık parayı bulduğunda :A

Acun’un takım değişikliği sürekli zaten 1-2 isim ile sınırlandı bu zamana kadar. Bilerek böyle bir takım kurmuştur. Vardır aklında bir şeyler.
Kötü olan bir takımda en güçlü kadın yarışmacısı sakatken Aysu yerine Yağmur’u takıma almış. Kardeniz’i diğer takıma atacağına Berna’yı attı. Daha ne kadar dengesiz yapacak bakalım.

Bu Bölüm açtık bakalım, kırmızı alır her halde :A

Merve kaçıncı yarışması yine tek başına hareket etmeyi beceremedi. Pınar gereksiz tartışma içine girmiş. Aleyna her olayda. sürekli onunla ilgili yorumlar okuyorum.
Nagihan’ın duruşunu sevdim oylamada.