Nagihan helal olsun, korkmadan istediğini yazmış...Pınar Saka sultanlık mertebesine yükselmiştir.
Turabi’nin oyunu da elinde patladı, Özgür’ü yazan 5 kişi bundan sonra kaybediyoruz diye ağlamayacak. Siz bunu hak ediyorsunuz…
Nesi güzel yahu fiziksel teması o başlatmış gizem karşılık verince kıyameti koparıyor.Helal ne güzel yaptı Nagi
Yağmur diye düşünüyorum. Koloni olarak hareket etmeye çok alışkın çünkü 😄😄Turabi
Bozok
Merve
Gizem
Ersin
6.melun kim özgür ü yazan
%33.3333 şansı var Aleyna, pınar, yağmur gözükmedi bence pınar yazmamıştır diğer ikisinden biriYağmur diye düşünüyorum. Koloni olarak hareket etmeye çok alışkın çünkü 😄😄
Pınar Bozok yazdı. Üstelik baya konuştu yazarken. Aleyna ya da Yağmur arasında ihtimaller.%33.3333 şansı var Aleyna, pınar, yağmur gözükmedi bence pınar yazmamıştır diğer ikisinden biri
Aleyna ise kolay sercan ikna eder onu koloni dağılır oluşmadanPınar Bozok yazdı. Üstelik baya konuştu yazarken. Aleyna ya da Yağmur arasında ihtimaller.
Özgür’ü yazanlar Turabi, Ersin, Bozok, Merve, Yağmur ve GizemPınar’ın savunulacak hiçbir tarafı yok. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat herkesin içinde özel hayatından girip dış görünüşüne kadar hakaretler yağdırması çok terbiyesizceydi. Mavi takımın “sünger bob” benzetmesine kahkahalar atıp Aleyna “boyu kısa” deyince ahlak bekçisi kesilmesi de ikiyüzlü bir hareketti.
Turabi ve grubunun toplu Özgür yazması ise faciaydı. Bu kafayla çok oyun kaybederler. Aleyna’nın Özgür yazdığını düşünmüyorum araları gayet iyi ekranda izlediğimize göre.
Nesi güzel yahu fiziksel teması o başlatmış gizem karşılık verince kıyameti koparıyor.