TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Son düzenleme:
Kırmızı takımın Ersin'i koruma kollama operasyonu son sürat devam ediyor. Aynen devam. Hadi çer çöp takımını geçtim de Merve sen bu hallere düşecek yarışmacı mıydın ya? Kalkmış Yunus Emre yazıyor. Daha çok kafanı vura vura ağlarsın 😄😄

Son olarkak, Özgür adamsın 👍

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kırmızı takımın Ersin'i koruma kollama operasyonu son sürat devam ediyor. Aynen devam. Hadi çer çöp takımını geçtim de Merve sen bu hallere düşecek yarışmacı mıydın ya? Kalkmış Yunus Emre yazıyor. Daha çok kafanı vura vura ağlarsın 😄😄

Son olarkak, Özgür adamsın 👍
Ersin den önce Sercan ya da Bozok gidebilir :X en azından ersin atışta toparlıyor biraz diğer ikisi kötü gidiyorsa kötü bitiriyor :)))

Ersin den önce Sercan ya da Bozok gidebilir :X en azından ersin atışta toparlıyor biraz diğer ikisi kötü gidiyorsa kötü bitiriyor :)))
Bi düelloya çıktı 2 gün oyun oynayacak hali kalmadı be 😄😄 Üçünün de birbirinden bi farkı yok. O yüzden üçünün de potaya girmesi gerekirdi.

• Beğendim
Öncelikle Turabinin tam hayal ettiği gibi olmadı bence , ben o çomağın kendisinde kalmasını(çomağı sokacam deyip duruyor) tercih ediyorum... 6473838 kez Survivora gelen Hacı Nine merve halen boş oy atıp, açımmmm diye ağlayıp ersin ve bozok koruyor.
Nagihan söylediklerinde sonuna kadar haklı ama bu akşam yağmur değil pınarı çıkartması lazımdı... Orda hata yaptı
Ersin gerçekten rezil bir halde... 50 yaşında Turabiye yaranmak için şekilden şekle giriyor
Sıfır performans ile potaya girmedi.. Birde gülüyor...

Perşembe akşamı Survivor en yüksek oranlarına Ulaşabilir..

Dizilere kolaylık dilerim.

• Beğendim
  • Aynen
Reactions: Angelica and Zeyno
sayılar azalıp daha çok merve, nagihan,seda ve damlayla oynadığında konuşalım :X kardeniz, aleyna, gizemi sen de yenersin :F
Ahh be canım Nagi ve Merveniz Seda A. , Sahra ve Begümü bırakmadığından kız ne yapsın onlarla oynayamadı hiç ee Seda o. ve Damla da malum kendi takım arkadaşı :A :A

• İlginç
sayılar azalıp daha çok merve, nagihan,seda ve damlayla oynadığında konuşalım :X kardeniz, aleyna, gizemi sen de yenersin :F
Kırmızı macera yerine doğru eksilmeye gitse belki toparlar ama bu kafayla işleri zor
Acun müdahil olmadıkça çok kolay değil sayı almaları.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Zeyno
Kırmızı macera yerine doğru eksilmeye gitse belki toparlar ama bu kafayla işleri zor
Acun müdahil olmadıkça çok kolay değil sayı almaları.
nagihan ve özgür ne yapar eder en zayıflardan birini çıkarır potaya o şekilde eksilirler kardeniz + 3 güçsüz erkekten 2 si gitse dengelenir bir de psikolojik durum var kırmızı çok çabuk düşüyor karşı tarafta yasin, ogeday vb. sürekli toparlıyor

neyse nihat altınkaya dahil olacak diyolla o gelirse bence biraz toparlarlar turabinin grubun gücü kalmaz