TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Bugün tv8 açıldı tüm bölüme bakacağım. Dünün özetide vardı. Ne kadar saçma şeyler olmuş öyle :A

Turabi şey dedi, bir erkeği şöhreti ve parası olunca tanırsın karakterini öğrenirsin gibi bir cümle kurdu. Evet, kendisini iyi tanıdık parayı bulduğunda :A

Acun’un takım değişikliği sürekli zaten 1-2 isim ile sınırlandı bu zamana kadar. Bilerek böyle bir takım kurmuştur. Vardır aklında bir şeyler.
Kötü olan bir takımda en güçlü kadın yarışmacısı sakatken Aysu yerine Yağmur’u takıma almış. Kardeniz’i diğer takıma atacağına Berna’yı attı. Daha ne kadar dengesiz yapacak bakalım.

Bu Bölüm açtık bakalım, kırmızı alır her halde :A

Merve kaçıncı yarışması yine tek başına hareket etmeyi beceremedi. Pınar gereksiz tartışma içine girmiş. Aleyna her olayda. sürekli onunla ilgili yorumlar okuyorum.
Nagihan’ın duruşunu sevdim oylamada.
Tv8 bozuk muydu ? (b)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kız kavga oldu mu oyun öncesi nagi Queen oyun sonu mu yolacak bunları acaba (b) ilk saati kaçırdım

Kız kavga oldu mu oyun öncesi nagi Queen oyun sonu mu yolacak bunları acaba (b) ilk saati kaçırdım
Olmadı daha :A kesin Bozok yine oyun kaybedecek ondan dolayı kavga olacak. Bozok seçmelerde Nagi’yi kızdırdı söylemeden hemen Furkan’ı seçti diye ve yenildi.
Tv8 bozuk muydu ? (b)
Yok yani bizde açıktı demek istedim :A

Aleyna boş oy atmak için Özgür yazdığını söyledi az önce çünkü Ersin’in yazılacağını düşünmüş. Zaten Sercan’la bu kader iyiyken Turabi’ye yanaşmak için aynı ismi yazması saçma olurdu.
İnandın yani :A pişman olduğuna ikna oldum ama çok masumca yazdığını sanmıyorum.

Olmadı daha :A kesin Bozok yine oyun kaybedecek ondan dolayı kavga olacak. Bozok seçmelerde Nagi’yi kızdırdı söylemeden hemen Furkan’ı seçti diye ve yenildi.

İnandın yani :A pişman olduğuna ikna oldum ama çok masumca yazdığını sanmıyorum.
Bozok elenir umarım :A
------

Biz Nisa reisimi böyle savunmadık be kardeşim. :A @MasacRE
Aklınla başın arası 15 km olması lazım nisayı böyle savunmak için :A
------

Aaaa kırmızı yine farkla yeniliyiiiii:(

Son düzenleme:
12-3 scandolous 😱
------

Nagi Queen damgayı vurdu :oley: :oley: hepsi inliyor, turabi Bile karşısına alamıyor :oley: :oley:

Son düzenleme:
Aleyna boş oy atmak için Özgür yazdığını söyledi az önce çünkü Ersin’in yazılacağını düşünmüş. Zaten Sercan’la bu kader iyiyken Turabi’ye yanaşmak için aynı ismi yazması saçma olurdu.
Turabi’yi yazdı ama onun isteği üzerine :A Aleyna bende puan kaybetti :A
Kırmızı takımda Nagi, bir nevi Özgür ve Yunus Emre harici diğer hepsi samimiyetsiz geliyor bana.

Gizem ben Turabi istese bile yazamam demişti :A alayı lafının arkasında durmuyor.
Merve’nin Yunus Emre’yi yazması komedi :A sözde Turabi’nin yaveri olmadığını göstermek istiyor galiba.
------

Acun yarışmanın içine etmiş. Nagihan kısımları harici sıkıcı bir bölümdü.
Fragman bu kez heyecanlı değilmiş. X’ten takip ederim skoru.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Angelica
Nagihan söylemlerinde ağır haklı. Resmen çer çöp takımı. Ama hiç ağlamasınlar. Ersin'in koruyacağız diye takımı mahfettiler. Merve bu sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Turabi'nin emir erlerinden biri haline geldiğini görmek üzücü. Nagihan, Özgür ve Yunus Emre dışında hepsi fazlalık benim için :D :D

Aleyna'nın da iism yazarkenki yalan yalan pozları sıktı artık. Turabi böyle buyurdu deyip yaz geç işte ne şekilden şekile giriyorsun.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Nasıl bir Türkçedir bu ya rabbi. Kör oldum. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Bugün tv8 açıktı tüm bölüme bakacağım. Dünün özetide vardı. Ne kadar saçma şeyler olmuş öyle :A
İlk okuduğumda bozuk olduğunu düşündüm şimdi ise tv 8 kanalına zap yaptığını anladım.Kumanda gene yeğenlerinde miydi? Köşe kapmaca oynar gibi. :A