Ayrıntıları detaylandırma konusunda yeni gelmedik. Hep buradaydık. Ayrıntı bizim işimiz. Üç'ü işin sonunda olur mu bilmem ama Ali kesin var onu biliyorum.Aliyi biliyordum da diğerlerin bilmiyordum tşkler cnm
Ayrıntıları detaylandırma konusunda yeni gelmedik. Hep buradaydık. Ayrıntı bizim işimiz. Üç'ü işin sonunda olur mu bilmem ama Ali kesin var onu biliyorum.Aliyi biliyordum da diğerlerin bilmiyordum tşkler cnm
Ayrıntıları detaylandırma konusunda yeni gelmedik. Hep buradaydık. Ayrıntı bizim işimiz. Üç'ü işin sonunda olur mu bilmem ama Ali kesin var onu biliyorum.
Takıntılı ruh hastasının teki.Yasemin gelsin, entrika olsun diyordum da sıktı. Bu dizide komedi ve dram dışında bir şeyi doğru düzgün yazamıyorlar, Merve Yıldız başka bir dizide oynasın.
Gönül Dağı'na entrika yakışmıyor zaten. Dizide en iyi entrika, Sennur'un entrikaları.Yasemin gelsin, entrika olsun diyordum da sıktı. Bu dizide komedi ve dram dışında bir şeyi doğru düzgün yazamıyorlar, Merve Yıldız başka bir dizide oynasın.
Becerebilirler diye düşünüyordum ama becerememişler. Umarım çok bekletmeden kapatırlar şu konuyu. Bölüm sonu felaket.Gönül Dağı'na entrika yakışmıyor zaten. Dizide en iyi entrika, Sennur'un entrikaları.
Yasemin yalnız bence çok güzel birisi.Yasemin gelsin, entrika olsun diyordum da sıktı. Bu dizide komedi ve dram dışında bir şeyi doğru düzgün yazamıyorlar, Merve Yıldız başka bir dizide oynasın.
Kadir kıymet bilmez Taner kaybetti.Yasemin yalnız bence çok güzel birisi.
Selma bir başka ama şimdi dizi için. 🤩😍Kadir kıymet bilmez Taner kaybetti.
Şuan bölümü tam anlamıyla bitirdim. Yasemin entrika konusunda adam akıllı bu bölüm yazılmış. Ben 120 veya 121'de bekliyordum. Diziyi uzun bir süre sonra 42. Dakikaya kadar atlamadan izledim. Toplasan 10 dakika falan ancak atlamışımdır. Uzun bir süre sonra ilk defa bir 30 dakika atlamadığım bir bölüm oldu. İyiydi bence ama ben begenince reyting kötü geliyor.Yasemin gelsin, entrika olsun diyordum da sıktı. Bu dizide komedi ve dram dışında bir şeyi doğru düzgün yazamıyorlar, Merve Yıldız başka bir dizide oynasın.
Yani sürekli bir patlatma olumsuzluk baydı artık başka turlu neden ilerleyemiyorlar bu Yasemin manyak neden kimse görmüyor anlamış değilim yaBecerebilirler diye düşünüyordum ama becerememişler. Umarım çok bekletmeden kapatırlar şu konuyu. Bölüm sonu felaket.
Bu lafı hiçbir şekilde çıkaramazGereken ders verilmiş. ✍🏻
Yine Gününde izleyemedin değil mi?
Yok izledim ama son 45 dakikada bazı yerlerde uyuklayarak izlediğim için son 45 dakikayı tekrardan izledim.Yine Gününde izleyemedin değil mi?