Yooo sadece utanç kaynağı oluyorsunSonuca bak sen kapıyorum parlağı.
Yooo sadece utanç kaynağı oluyorsunSonuca bak sen kapıyorum parlağı.
Ne manağğ?? Hem sen varken bana mı kalır o.
Git bir doktora görün iyi değilsin senNe manağğ?? Hem sen varken bana mı kalır o.
Erkek doktora gitmem ben namahrem.Git bir doktora görün iyi değilsin sen
Yaşını başını almış, ecünnülükten emekli olmuş olanlara.
Ecünnüden emekli olanlar sınıfa giriyor.Yaşını başını almış, ecünnülükten emekli olmuş olanlara.
Arka sokakların ismi değişirse Reytingi yükselirSonuca bak sen kapıyorum parlağı.
Yaşını başını almış, ecünnülükten emekli olmuş olanlara.
Tüm özelliklerinin yanında mutfakta da iyiymiş serhata peçete verin rulo ile gözyaşını silsin @Carpe Diem @Angelica @Dosi @Yakamoz-AsiEcünnüden emekli olanlar sınıfa giriyor ?
@xemrexxx
Aaa banane be evli barklı adamdan.Tüm özelliklerinin yanında mutfakta da iyiymiş serhata peçete verin rulo ile gözyaşını silsin @Carpe Diem @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi
Senin kaderinAaa banane be evli barklı adamdan.
Ben istediğime nikah basabilecek potansiyelde olduğum için bu olsa olsa sen olursun.
Heyatım 13 nikahından biliyoruz onu 33 de nikah basarsın senBen istediğime nikah basabilecek potansiyelde olduğum için bu olsa olsa sen olursun.
Henüz nikah deneyimim olmadı ama senin aksine olacak ve sen kendi derdine yan.Heyatım 13 nikahından biliyoruz onu 33 de nikah basarsın sen
Evet ben de 60 kiloyum zatenHenüz nikah deneyimim olmadı ama senin aksine olacak ve sen kendi derdine yan.
Aaa kilo mu verdin büyük başarı aferin sana. Hayattaki tek başarın zaar.Evet ben de 60 kiloyum zaten
Kuz seninle yaşadıklarını anlatması ayıp olmuşAaa kilo mu verdin büyük başarı aferin sana. Hayattaki tek başarın zaar.
Kuz seninle yaşadıklarını anlatması ayıp olmuş
Çocuk kubilaydan değil mi diyorsun
Yırtınma sana istediğin cevapları vermeyeceğim.Çocuk kubilaydan değil mi diyorsun