kaynak?Bir haberde bende yeni Çakır Kenan İmirzalığlu olcak.EXXEN yada Show tvde olma ihtimali var.Öyle haberler okudum.Kurtlar vadisi Kaos
kaynak?Bir haberde bende yeni Çakır Kenan İmirzalığlu olcak.EXXEN yada Show tvde olma ihtimali var.Öyle haberler okudum.Kurtlar vadisi Kaos
Bir haberde bende yeni Çakır Kenan İmirzalığlu olcak.EXXEN yada Show tvde olma ihtimali var.Öyle haberler okudum.Kurtlar vadisi Kaos
Bir keresinde Kenan İmirzalıoğlu zaten tepki göstermişti bu tarz iddialaraZor. Kenan kendini Necati Şaşmaz' ın arkasına atmak istemez
Hayırlısı olsun.raci şaşmaz beraat etmiş
'Polat Alemdar’ın İki Kardeşi Dolandırıcılıkla Suçlanıyordu... 13 Kişinin Yargılandığı Davada Karar Az Önce Çıktı
AYRINTILAR halktv.com.tr'DEhalktv.com.tr
Umarım ekranlara döner Bahadır tek başına yapamıyorraci şaşmaz beraat etmiş
'Polat Alemdar’ın İki Kardeşi Dolandırıcılıkla Suçlanıyordu... 13 Kişinin Yargılandığı Davada Karar Az Önce Çıktı
AYRINTILAR halktv.com.tr'DEhalktv.com.tr
Ahu'ya bir şans vermeyen Polat gitti İnci'yle beraber oldu kahrol Polat 😂Evdekiler bir kanalda tekrarını bulmuş, her akşam izliyorlar (TürkHaber TV). Bende onlar izlerken göz atayım dedim. Bu akşam da İnci'nin çocuğunun öldüğü bölüm vardı; Polat'ın hayatına girenler arasında Elif'ten sonra en acı çeken kesinlikle İnci.
O da var tabi ama bilmiyorum ama İnci'nin hikayesi beni her zaman üzüyor.Ahu'ya bir şans vermeyen Polat gitti İnci'yle beraber oldu kahrol Polat 😂
Bir de Abdülhey araba çarptırtmıştı Ali ileO da var tabi ama bilmiyorum ama İnci'nin hikayesi beni her zaman üzüyor.
Benim için en yakışan Zeynep/Polattı. Enteresan derecede benim için iyi çekim güçleri vardı. Şuan Pusu'da ciddi manada sadece onları özlüyorum. (Defne Samyeli'nin oynadığı karekter)Ahu'ya bir şans vermeyen Polat gitti İnci'yle beraber oldu kahrol Polat 😂
Leyla > hepsi. Olsaydı Ahu da çok iyi olurdu Polat odunu harcadı kızı. Kurtlar Vadisi 195ten sonra bitmiştir sonra gelen karakterler hikayeler bir hiçtirBenim için en yakışan Zeynep/Polattı. Enteresan derecede benim için iyi çekim güçleri vardı. Şuan Pusu'da ciddi manada sadece onları özlüyorum. (Defne Samyeli'nin oynadığı karekter)
Evdekiler bir kanalda tekrarını bulmuş, her akşam izliyorlar (TürkHaber TV). Bende onlar izlerken göz atayım dedim. Bu akşam da İnci'nin çocuğunun öldüğü bölüm vardı; Polat'ın hayatına girenler arasında Elif'ten sonra en acı çeken kesinlikle İnci.
İncinin başına ne geldiyse köküne kadar hak etti. Bu kadar paranın, gücün peşinde önce İskenderle olup İskendere kendi kocasını öldürten, sonra İskenderi yine güç için Aron Fellere satan, yine güç için Ersoyu Polata satıp Polatla birlikte olan iğrenç bir karakter için hak ettiği sonu akıl hastanesine atılarak yaşamıştır.O da var tabi ama bilmiyorum ama İnci'nin hikayesi beni her zaman üzüyor.
daha sonra hakkı bafralı vahap kuzuzade'ye inci tataroğlu'nun öldüğünü söylemiştiİncinin başına ne geldiyse köküne kadar hak etti. Bu kadar paranın, gücün peşinde önce İskenderle olup İskendere kendi kocasını öldürten, sonra İskenderi yine güç için Aron Fellere satan, yine güç için Ersoyu Polata satıp Polatla birlikte olan iğrenç bir karakter için hak ettiği sonu akıl hastanesine atılarak yaşamıştır.
En acısı bana göre Leylanın hikayesi idi. Ebru yerine keşke Leyla ile evlilik yaşasaydı.
14:00-27:00
Birde ne kadar nefret ettiğim bölümler olsa da sonraki bölümlerde;
Teşekkür ederim söylediğin için haberim yoktu. O bölümler Kurtlar Vadisi Pusu olmadığı için benim için geçersiz hatırlamamam normaldaha sonra hakkı bafralı vahap kuzuzade'ye inci tataroğlu'nun öldüğünü söylemişti