yeni bişey olsun bence, Vadinin konusu bitmedi hiçbirzaman bitmez de ama konsepti bitti yeni bir dünya kursunlar daha heyecanlı olurYeni bölümleri çekilmeye başlasa keşke özledik valla hele bide KanalD de olacak süper olurdu
Konsepti ölmeyen tek dizi 👍yeni bişey olsun bence, Vadinin konusu bitmedi hiçbirzaman bitmez de ama konsepti bitti yeni bir dünya kursunlar daha heyecanlı olur
bahadır özdener ve necati şaşmaz yıllar sonra bir düğünde yanyanalar
Çakma Televizyoncu var Twitter'da. Yeni sezonda ısrarla başlayacak diyor, ama ne kadar doğru bilmiyorum.Tek isteğim var Vadinin şanına yakışır bir final yapsınlar. Son 1 sezon olsun bizim olsun. 🤲🏻
2013'ten beri görüşmüyorlardı sanırımKaç yıl olmuştu acaba yan yana gelmeyeli
2013'ten beri görüşmüyorlardı sanırım
Bahadır ve Raci yoksa dediğin çok zor.Tek isteğim var Vadinin şanına yakışır bir final yapsınlar. Son 1 sezon olsun bizim olsun. 🤲🏻
barıştılar sanırım vadiyi bitirip yeni proje yapsa güzel olur necati şaşmaz raci şaşmaz ileBahadır ve Raci yoksa dediğin çok zor.
barıştılar sanırım vadiyi bitirip yeni proje yapsa güzel olur necati şaşmaz raci şaşmaz ile
bilemiyorumRopörtajında diğer bayramda demişti acaba bir araya geldilermi ya merak ediyorum
Onlarsız bir Vadi istemiyorum, düşünemiyorum zaten. Hazır Raci Şaşmaz boşta. Hazırlasın 1 sezon bitirsin seriyi.Bahadır ve Raci yoksa dediğin çok zor.
Onların yalanından bıktım. Bin kere söyleyince olacak sanıyorlar galiba.Çakma Televizyoncu var Twitter'da. Yeni sezonda ısrarla başlayacak diyor, ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Ama cidden Kanal D'de yayınlanan son bölüm KVP finali asla olamaz.
Deli Yürek'in finali gibi bir şey olsun, dizi olmayacaksa bile finali film çekilip yapılsın.
O senaryosuna bağlı aynı gün olmazlar başlarsa zatenEDHO varken KVP en fazla 3 hafta izlenir ondan sonra zar zor reyting alır.
Ya, o hesap diğerleri gibi değil. En azından bir kaç güvenilir kaynaktan önce paylaştıkları şey var.Onların yalanından bıktım. Bin kere söyleyince olacak sanıyorlar galiba.
O senaryosuna bağlı aynı gün olmazlar başlarsa zaten
Onların yalanından bıktım. Bin kere söyleyince olacak sanıyorlar galiba.
O senaryosuna bağlı aynı gün olmazlar başlarsa zaten
Ya, o hesap diğerleri gibi değil. En azından bir kaç güvenilir kaynaktan önce paylaştıkları şey var.
Pana film açıklama yapmadığı sürece hiçbir habere inanmamÇakma Televizyoncunun dediklerinin çıktığını gördüm ben ama bilemiyorum hiç bir haber yok daha ya
Pana film açıklama yapmadığı sürece hiçbir habere inanmam