Fav10 Haftanın Trendleri | 1 Ocak - 7 Ocak 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,636
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları​

Boşluğuma geldi. Hiç böyle bir fotoğraf paylaşmanı beklemiyordum. Çok güldüm. Ahahahaha. 😂
Eski zamanımızda burada olsaydın çok denk gelirdin bu ve böyle bir sürü görsele :A
Bu arada ilk kez Survivor ilk haftasında zirvede olmamış 😱 Konu pazar günü açılır bir kaç saat ile haftaya damgası ile başlardı, bu kez 3 koca gün yayınlanmasına rağmen her kategoride geride kalmış. Aylık ve yıllığı alır ama Yinede bunu beklemiyordum @xemrexxx @Angelica
@Yakamoz-Asi @12.Adam

Eski zamanımızda burada olsaydın çok denk gelirdin bu ve böyle bir sürü görsele :A
Bu arada ilk kez Survivor ilk haftasında zirvede olmamış 😱 Konu pazar günü açılır bir kaç saat ile haftaya damgası ile başlardı, bu kez 3 koca gün yayınlanmasına rağmen her kategoride geride kalmış. Aylık ve yıllığı alır ama Yinede bunu beklemiyordum @xemrexxx @Angelica
@Yakamoz-Asi @12.Adam

Yıllık da illa ki listede olur merak etme. :D

@Yakamoz-Asi @12.Adam

O eski halinden eser yok şimdi…. :A

@Yakamoz-Asi @12.Adam

Daha alışamadık survivora ondandır :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Reaksiyon alarak listeye girmişim öncelikle kendimi tebrik ederim girmek istedigim bir listeydi ama o mesajın beğenilmesine şaşırdım :)

Listeye girenleri tebrik ederim :)
------

Şimdi farkettim @Dosi ile reaksiyon puanlarımız aynı 7 ama ben 10. Kendisi 9. Olmuş başarılarının devamını dilerim :J

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Reaksiyon alarak listeye girmişim öncelikle kendimi tebrik ederim girmek istedigim bir listeydi ama o mesajın beğenilmesine şaşırdım :)

Listeye girenleri tebrik ederim :)
------

Şimdi farkettim @Dosi ile reaksiyon puanlarımız aynı 7 ama ben 10. Kendisi 9. Olmuş başarılarının devamını dilerim :J
Eskiden alfabeye göre oluyor sanıyordum ama o tez çürüdü. Galiba ilk önce 7’ye ulaşan üst sırada yer alıyor. Benim mesaj 2 ocakta almış, seninki bir kaç gün önce :A
6 reaksiyon olanlar ulaşmıyor. Öylelerine denk gelince reaksiyon bırakıyorum listeye girsin diye :A
Niye edeyim :A aylık ve yıllıkta illaki olur. Uzun vadede iş yapan bir konu