2023 Aralık Ayının En Favori Üyesi - Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Ayın Favori Üyesi Seçilsin?

• RüzgarGülü

Oy: 7 30.4%
  • Hobbit

Oy: 12 52.2%
  • ozmoturk

Oy: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,619
Puanı
1,060
Evde değildim, oylama saati aksamasın diye konuyu açıp kaçtım.
3 finalist için ilk etiket almaları olacak. Güzel bir eşleşme olmuş. Bu kez hep aynı isimler cümlesini duymayacağız.

İnşallah en az 2 kişiye etiket takma şansımız olur. Eşitlikte böyle bir durumu yapıyoruz. Herkese başarılar

Haksızlık olmasın diye kendime kullandım. Diğer finalistlere başarılar dilerim. :)
3 finalist durumunda duyduğum en doğru yaklaşım :A

İki kişiyi çıkarmak istediğini seziyorum mesajından. :) Manipülasyon yapmayalım oy verenlere lütfen. :A
3 kişinin aday olduğu bir oylamada 2 kişi diye yazınca manipülasyon olmuyor merak etme :A
Bu arada sen yenisin, sakın skor belli edecek mesajlar yazma. Bugün yoktum neyseki yazan olmamış.

@Dosi gönlünden geçeni söylemiş. Bende ona takılmak için bu şekilde mesaj attım. :) Herhangi birşey düşünerek yaptığını sanmıyorum. :) İyi Günler dilerim ☺️
Beni iyi tanıyorsun, tanımayanlar istediği gibi düşünsün :bilmem:

3 kişinin aday olduğu bir oylamada 2 kişi diye yazınca manipülasyon olmuyor merak etme :A
Bu arada sen yenisin, sakın skor belli edecek mesajlar yazma. Bugün yoktum neyseki yazan olmamış.

Beni iyi tanıyorsun, tanımayanlar istediği gibi düşünsün :bilmem:
Şahsi olarak tanımasam da, gıyaben artık tanıyorum diye düşünüyorum. 😎

@ozmoturk e oyumu 'seve seve' kullandım. 40 tane daha olsaydı hepsini de kullanırdım yine 'seve seve'. Forumda karakterini en çok sevdiğim ❤️ ve beğendiğim kişi. İnşallah kazanırsın :) çünkü en çok sen hak ediyorsun. Diğer arkadaşlarla henüz bir sohbetimiz, tanışıklıgimiz 'henüz' olmadığı için onlar da Ocak ve Şubat ayının favori üyeleri olsunlar tatlıya bağlansın bu iş :) @Aserat in da Analizlerini çooooooook beğeniyorum 💓