Teşekkür ederim canım. Bu forumun bana karşı en kibar olan üyesi sensin bir süredir sessizsin. Seni yine sahalara bekliyoruz
@Yakamoz-Asi bize çaçaron diyor.Teşekkür ederim canım. Bu forumun bana karşı en kibar olan üyesi sensin bir süredir sessizsin. Seni yine sahalara bekliyoruz
Bir tek eline sağlık diyen o çünkü 😉@Yakamoz-Asi bize çaçaron diyor.
Bir tek eline sağlık diyen o çünkü 😉
Ne kadar da kibar bir beyefendi 😢 ağlamıyorum, sadece gözüme toz kaçtıEmeğine sağlık saygıdeğer süpermodum
Bir tek eline sağlık diyen o çünkü 😉
Emeğine sağlık saygıdeğer süpermodum
Eline sağlık mosi.Ne kadar da kibar bir beyefendi 😢 ağlamıyorum, sadece gözüme toz kaçtı
Bu kadar içten söylemeniz çok duygulandırdı.Eline sağlık mosi.
Benim duygularım hep samimi ama sen bazen beni yanlış anlıyorsun.Bu kadar içten söylemeniz çok duygulandırdı.
Teşekkür ederim
Hiç masum olduğunu sanmıyorum. @bazinga ya yalan yanlış bilgiler verdiğinden şüphelerim var. Beni çekemedi kendisi. Resmen yok etmek istedi.Emeğine sağlık saygıdeğer süpermodum
Bundan böyle @12.Adam ile ittifak halinde olacağım. @Dosi yi bitirme planları an itibariyle başlamıştır. Kazanmamı çekemeyenler var.. 😡😡gri liste demişken bunu demek istememiştim aslında ama iyi oldu @Hobbit ’e
------
Daha neler neler yaptı. Burada pişkin pişkin anlatıyor birde @Dosi cim.Adamı çizmekten beter etmiṣsin
Ama etiketi cabuk geldi biz kaç gün bekledik
Gizli güçlerini kullandığın aşikar. Artık kara listeme alındın. Sefasını sürdürmedin bana. Hevesimi kursağımda bıraktın. İşine gelmedi.Hafta sonu olunca ve admin aktif olunca geldi ama işte gidip favori üyeliği almış ve Hobbit giriş yapamıyor forumda yani girince hiç bir şey görünmüyormuş
Yıldırma politikası uygulanıyor, sansür uygulanıyor, danışıklı dövüşe girdi @Dosi @bazinga ile. 😡Muhtemelen etkinliği yapana ve admine sövüyordur.
Gerçek yüzün görüldü, masken düştü. Kim neyin ne olduğunu görmüş oldu.Biraz göz dağı vermiş olduk diğerleinede duyurulur
Kimin tarafındasın karar verme vakti..Valla benim suçum yok
Vazgeçtim ittifaktan, halkın %50'den fazla istendiği insanı çekemeyenler birden fazla sanırım. O senin düşmanın oysa. 😡İçinde ah eden bir kelime yok, kabahat nasıl benim üstüme kalıyor ? @Yakamoz-Asi birşey desene…
Adam adam. Hey gidi adam görün adam. Arkada dağ gibi duruyor kendisi. Heybetine kurban bee..
İttifak mı ? Senle yapamam.Hiç masum olduğunu sanmıyorum. @bazinga ya yalan yanlış bilgiler verdiğinden şüphelerim var. Beni çekemedi kendisi. Resmen yok etmek istedi.
------
Bundan böyle @12.Adam ile ittifak halinde olacağım. @Dosi yi bitirme planları an itibariyle başlamıştır. Kazanmamı çekemeyenler var.. 😡😡
------
Daha neler neler yaptı. Burada pişkin pişkin anlatıyor birde @Dosi cim.
------
Gizli güçlerini kullandığın aşikar. Artık kara listeme alındın. Sefasını sürdürmedin bana. Hevesimi kursağımda bıraktın. İşine gelmedi.
------
Yıldırma politikası uygulanıyor, sansür uygulanıyor, danışıklı dövüşe girdi @Dosi @bazinga ile. 😡
------
Gerçek yüzün görüldü, masken düştü. Kim neyin ne olduğunu görmüş oldu.
------
Kimin tarafındasın karar verme vakti..
------
Vazgeçtim ittifaktan, halkın %50'den fazla istendiği insanı çekemeyenler birden fazla sanırım. O senin düşmanın oysa. 😡
Gerek yok. Forumun çoğunluğu beni istiyor. O güç ile hepinize tek yeterim. 🤬İttifak mı ? Senle yapamam.
@xemrexxx yi salarım üstüne. @Yakamoz-AsiGerek yok. Forumun çoğunluğu beni istiyor. O güç ile hepinize tek yeterim. 🤬
Arkadaş güç zehirlenmesi yaşıyor.@xemrexxx yi salarım üstüne. @Yakamoz-Asi
@Dosi cim, beni tahtımdan etmeye çalıştı ama @bazinga yardımı ile işler halloldu neyse ki. Tahtımdayım. 😎😎 Dosiyi severim@xemrexxx yi salarım üstüne. @Yakamoz-Asi
Havasını atamadık 😎 olaya biraz senaryo katmış olabilirim. 🙂Arkadaş güç zehirlenmesi yaşıyor.
Şu an şaşkınım sadece…
İkide bir admini etiket etme. Sevmez kendisi.
Havan batsın. Merak etme, bir ay sende duracakHavasını atamadık 😎 olaya biraz senaryo katmış olabilirim. 🙂
Ama sonuçta hak ettiğim yerdeyim.
Çok olmasada biraz hak ettiğini düşünüyorum. Yardımların olmasaydı daha devam ederdim. Ama içinin masumiyeti belli.İkide bir admini etiket etme. Sevmez kendisi.
İstemez sevme, bir sürü şey saydırdın
------
Havan batsın. Merak etme, bir ay sende duracak
😳😳😳Havan batsın. Merak etme, bir ay sende duracak
sarhoşluğun geçsin kendine gel, sonra konuşuruz 👍Çok olmasada biraz hak ettiğini düşünüyorum. Yardımların olmasaydı daha devam ederdim. Ama içinin masumiyeti belli.
------
😳😳😳