Gerçekleri söylüyordum sadece.
Ben kaçıyorum o zaman.![]()
Ilsu'nun söyle boydan fotografini paylassana bir madem ismi gecti
Ayrica bu konudaki ziyaretci ne böyle 😱 Kanal 7ciler akin etti masallah bir konu aciyorsun neler neler oluyor öyle 😱
Gerçekleri söylüyordum sadece.
Ben kaçıyorum o zaman.![]()
Gözlerimiz bayram etsin.Ilsu'nun söyle boydan fotografini paylassana bir madem ismi gecti
Ayrica bu konudaki ziyaretci ne böyle 😱 Kanal 7ciler akin etti masallah bir konu aciyorsun neler neler oluyor öyle 😱
Bizim kızımız daha güzel de mi @Angelica kıskanç bunlar bak Cemre giydi diye bu da yeşil giymiş çekememişlerGözlerimiz bayram etsin.
Bu "yeni bölüm yayınlanmayacak" haberleri ilgi çekiyor nedense. Bir ara Kudüs Fatihi'ydi yanlış hatırlamıyorsam eğer 1000 üstü ziyaretçi almıştı anlık.![]()
Gözlerimiz bayram etsin.
Bu "yeni bölüm yayınlanmayacak" haberleri ilgi çekiyor nedense. Bir ara Kudüs Fatihi'ydi yanlış hatırlamıyorsam eğer 1000 üstü ziyaretçi almıştı anlık.![]()
Bizim kızımız daha güzel de mi @Angelica kıskanç bunlar bak Cemre giydi diye bu da yeşil giymiş çekememişler![]()
![]()
Dizinin çekimleri başladığında Rüzgarlı Tepe kostümlerini kullanıyorlar diye bir şeyler yazmıştı fanlar, doğru mu o? 😱 Hadi yapım o kadar maliyetsiz bir iş çıkarmaya çalışıyor da kanal nasıl müsaade ediyor?Bizim kızımız daha güzel de mi @Angelica kıskanç bunlar bak Cemre giydi diye bu da yeşil giymiş çekememişler![]()
![]()
Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Cemre Arda derken şimdi de İlsu Demirci. Cidden güzellik yarışması gibi bir şeye dönüştü Kanal 7, her sezon bir isim parlıyor.Ben galiba bayiliyorum @Mr.At oglum Kanal 7'deki güzellige bak biz yanlis yerlerde geziyoruz la
Cooook güzel![]()
![]()
Sen biliyorsun bu isleri valla helal![]()
Dizinin çekimleri başladığında Rüzgarlı Tepe kostümlerini kullanıyorlar diye bir şeyler yazmıştı fanlar, doğru mu o? 😱 Hadi yapım o kadar maliyetsiz bir iş çıkarmaya çalışıyor da kanal nasıl müsaade ediyor?
Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Cemre Arda derken şimdi de İlsu Demirci. Cidden güzellik yarışması gibi bir şeye dönüştü Kanal 7, her sezon bir isim parlıyor.![]()
Doğru Adını Sen Koy da ki kostümlerde Yemin dizisinde kullanılmıştıDizinin çekimleri başladığında Rüzgarlı Tepe kostümlerini kullanıyorlar diye bir şeyler yazmıştı fanlar, doğru mu o? 😱 Hadi yapım o kadar maliyetsiz bir iş çıkarmaya çalışıyor da kanal nasıl müsaade ediyor?
Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Cemre Arda derken şimdi de İlsu Demirci. Cidden güzellik yarışması gibi bir şeye dönüştü Kanal 7, her sezon bir isim parlıyor.![]()
Değiştir abi, değiştir. Yanındayım.Valla suan profil fotografi yapmayi düsünüyorum bu fotografi karar vermem gerek![]()
Yok artık. 😱 Kuruluş'un yapımcısından daha cimrileri de varmış, onlar en azından aynı kostümü tek oyuncuya kullandırıyorlar sezon boyu. Bunlar aynı kıyafeti başka oyunculara veriyorlar.Doğru Adını Sen Koy da ki kostümlerde Yemin dizisinde kullanılmıştı![]()
Karamel yapımdı ya ikisi de ondan sanırım Zehra'nın 2 sezon üstünden çıkarmadığı pembe pijamayı 2 sezonda Reyhan giymiştiYok artık. 😱 Kuruluş'un yapımcısından daha cimrileri de varmış, onlar en azından aynı kostümü tek oyuncuya kullandırıyorlar sezon boyu. Bunlar aynı kıyafeti başka oyunculara veriyorlar.![]()
Forum çiçek açmış.
"Meyve veren ağaç taşlanır" demiş ünlü düşünür FC.
"Meyve veren ağaç taşlanır" demiş ünlü düşünür FC.![]()
Allah muhafaza amannnMeyve oldugum icin kendim ile gurur duydum simdi @Zeyno valla düsünsene bir sebze olsak vahim olurdu yani![]()
Kanal 7 yi taşlıyorum ben 🤣🤣
Kanal 7'yi kanal listesinde bize kazandırdığı sultanlarımız hatırına ilk sıraya koydum ben.Kanal 7 yi taşlıyorum ben 🤣🤣
Kanal 7'yi kanal listesinde bize kazandırdığı sultanlarımız hatırına ilk sıraya koydum ben.![]()