O kadar büyük olanlardan değil bu maalesef.Zahide kesin. Yeni dizi öncesi tamamıyla çıkarmak için 2 bölümlüğüne kesin geliyor
Kötü karakterlerden biri geliyormuş.
O kadar büyük olanlardan değil bu maalesef.Zahide kesin. Yeni dizi öncesi tamamıyla çıkarmak için 2 bölümlüğüne kesin geliyor
Ohooo, kötü karekter ise çok var ya. Taner ile son anda evlenemeyen Yasemin var, halihazırda bir Zafer var, Zahidenin ilk eşi diyeceğim de o sonraki bölümlerde öldü gösterildi. Baş harfi ney karakterin.O kadar büyük olanlardan değil bu maalesef.
Nasıl öğrendin ?O kadar büyük olanlardan değil bu maalesef.
Aslında 66/70 arası gelen bir mühendis kız vardı. O gelse ya geri. 😍Nasıl öğrendin ?
Kız ,Taner’den hoşlanıyordu.Aslında 66/70 arası gelen bir mühendis kız vardı. O gelse ya geri. 😍
Madem eskiler dönüyor, o da eski. 🤭 Hem konusu daha anlatılmamıştı. Dileğin aracı ile gedelliye dönebilir.Kız ,Taner’den hoşlanıyordu.
Ya da Zahide değil, Meryemdir o gelen. 😒 Yalnız eğer gelen Meryem ise bir şey itiraf edeyim. Ben Meryem ve Rıfat sahnelerini baya seviyordum. Sahnelerin altı dolu dolu oluyordu. İlk Meryem dönemi için diyorum tabi.O kadar büyük olanlardan değil bu maalesef.
Burada bahsettiklerinden biri geliyor.Ohooo, kötü karekter ise çok var ya. Taner ile son anda evlenemeyen Yasemin var, halihazırda bir Zafer var, Zahidenin ilk eşi diyeceğim de o sonraki bölümlerde öldü gösterildi. Baş harfi ney karakterin.
O zaman Yasodur. Zaferi daha yeni kodese tıktılar. Zahide gibi büyük bir karekterde gelmez diyorsun. 😂Burada bahsettiklerinden biri geliyor.
Burada bahsettiklerinden biri geliyor.
O zaman Yasodur. Zaferi daha yeni kodese tıktılar. Zahide gibi büyük bir karekterde gelmez diyorsun. 😂
Yapsın yapsın, biraz entrika şart diziye.%1500 Yasemin. Çünkü Taner Öğretmeni isteyecek diye duyum alıp, sinirlenecek. Öğremene bir ṣey yapmaz umarım.
Yapsın yapsın, biraz entrika şart diziye.
#SelTan dramı daha çok ilgi çeker, Total'i de alırız AB'yi de.Gitsin baṣkasına yapsın, Öğretmenimi ellemesinler
Eeee, şey o zaman birazcıkta üçüncü sezon oynayan mühendis hanım gelebilir mi? Entrika ise o da entrika hepsini aynı anda yapalım.Yapsın yapsın, biraz entrika şart diziye.
#SelTan dramı daha çok ilgi çeker, Total'i de alırız AB'yi de.
O hanımı bilmiyorum.Eeee, şey o zaman birazcıkta üçüncü sezon oynayan mühendis hanım gelebilir mi? Entrika ise o da entrika hepsini aynı anda yapalım.
Eeee, şey o zaman birazcıkta üçüncü sezon oynayan mühendis hanım gelebilir mi? Entrika ise o da entrika hepsini aynı anda yapalım.
Günün sonunda kazanan hep SelTan olacak, dolayısıyla da Gönül Dağı.Bu yönden düṣünmemiṣtim.
O zaman olabilir.
Hazır Elif geldi. O aradaki zaman boşluğunda ne dram, entrika sahneleri çıkar aslında biliyor musun Elif/Kenan için. Ahahaha. 😅😅#SelTan dramı daha çok ilgi çeker, Total'i de alırız AB'yi de.