Ne bu görünmüyor?
Ne bu görünmüyor?
Bir din kültürü hocası vardı ama kültür fizik çalışmış biriydiNe bu görünmüyor?
Bulursan at.Bir din kültürü hocası vardı ama kültür fizik çalışmış biriydi
Heyatım evine kırmızı halı yaptıracakmışsın diye duydumBir din kültürü hocası vardı ama kültür fizik çalışmış biriydi
Kendini alıntılamışsın safoz. .ssHeyatım evine kırmızı halı yaptıracakmışsın diye duydum
Aaaa kendime istiyorum halıyı belkiKendini alıntılamışsın safoz. .ss
Senin de yönelimini değiştirdik aramıza hoş geldin.Aaaa kendime istiyorum halıyı belki
Kız sen daha altına yaparken Bnm yönüm belliydi ve değişmez kudurSenin de yönelimini değiştirdik aramıza hoş geldin.
Değişse ne olacak ki zaten alıcın yok.Kız sen daha altına yaparken Bnm yönüm belliydi ve değişmez kudur
Yani ben 5 yaşımdan beri aynıyım sen o sıralar 2 yaşında olsan işte altına yapıyorsundur ben 30 olduğuma göre sen de 27 sin işteDeğişse ne olacak ki zaten alıcın yok.
Aaaa aramızdaki olay yaş farkını da kabullendin böylece.
Aferin kız matematik desen var.Yani ben 5 yaşımdan beri aynıyım sen o sıralar 2 yaşında olsan işte altına yapıyorsundur ben 30 olduğuma göre sen de 27 sin işte
Artık iyice kafayı sıyırdı parlak paylaṣa paylaṣa bizim @xemrexxx
@Angelica teyzemin kıvanç için şansı tiktak grubundan fazla bu durumda @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @The_Erinch @ozmoturk @12.AdamAferin kız matematik desen var.
İbrahim Selim'in dediği doğru ; ağlayacağım şimdi@Angelica teyzemin kıvanç için şansı tiktak grubundan fazla bu durumda @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @The_Erinch @ozmoturk @12.Adam
Hamur işi yapmada üstüme yoktur.@Angelica teyzemin kıvanç için şansı tiktak grubundan fazla bu durumda @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @The_Erinch @ozmoturk @12.Adam
Tam benlik eş 🤣🤣@Angelica teyzemin kıvanç için şansı tiktak grubundan fazla bu durumda @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @The_Erinch @ozmoturk @12.Adam
@Angelica teyzemin kıvanç için şansı tiktak grubundan fazla bu durumda @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @The_Erinch @ozmoturk @12.Adam
Tabii ki 🤣Bir makarna çek bize de @Angelica
Tabii ki 🤣