Sohbet & Muhabbet Konusu

Bu aksiyonsuz polisiye mi :A
evet polisiye gizli patron var hiç yakalanamadı çetelerin efendisi hep bir adam yolladı oyalasın diye adam her şeyin içinde her şeye maydanoz

her bölümü seyretmek 5 pound
410 bölüm sürdü dizi 4. sezonda
5.sezon pandemiden kaynaklı iptal oldu @Yakamoz-Asi i

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
evet polisiye gizli patron var hiç yakalanamadı çetelerin efendisi hep bir adam yolladı oyalasın diye adam her şeyin içinde her şeye maydanoz

her bölümü seyretmek 5 pound
410 bölüm sürdü dizi 4. sezonda
5.sezon pandemiden kaynaklı iptal oldu @Yakamoz-Asi i

4 sezonu izlemek 2050 pound mu 😱 o ne la öyle 😱

Daha çok Android Store benimki :A Apple'den nefret ederim. :D
Bir zamanlar bende öyle derdim, şimdi can ciğer kuzu sarması :A

Muhabbetlerinizi okudum, ben hangi markayı kullandıysam hepsinin foto kalitesini beğendim :A
Yalnız ben Samsung kullandığım zamanlar ve hatta başka android marka kullandığımda yanımda iphonesi olan arkadaşlar sen çek senin fotoların güzel çıkıyor diyordu. Galiba maharet bendeydi bilmiyorum :A @Angelica @12.Adam

Muhabbetlerinizi okudum, ben hangi markayı kullandıysam hepsinin foto kalitesini beğendim :A
Yalnız ben Samsung kullandığım zamanlar ve hatta başka android marka kullandığımda yanımda iphonesi olan arkadaşlar sen çek senin fotoların güzel çıkıyor diyordu. Galiba maharet bendeydi bilmiyorum :A @Angelica @12.Adam
Kesin filtre veya bir uygulama kullanıyorsundur ? :A @Angelica

• İlginç
Reactions: Dosi

Valla bilmiyorum ki bu resim kızkardeşimin iPhone ile çekildi baksanıza net değilmi

not: instagram da paylaşmıştım yazı ordan 🤣@Yakamoz-Asi @12.Adam

IMG_20231125_190247_772.jpg

Son düzenleme: