- Reaksiyon puanı
- 34,806
- Puanı
- 1,061
Bu aksiyonsuz polisiye mi
evet polisiye gizli patron var hiç yakalanamadı çetelerin efendisi hep bir adam yolladı oyalasın diye adam her şeyin içinde her şeye maydanozBu aksiyonsuz polisiye mi
evet polisiye gizli patron var hiç yakalanamadı çetelerin efendisi hep bir adam yolladı oyalasın diye adam her şeyin içinde her şeye maydanoz
her bölümü seyretmek 5 pound
410 bölüm sürdü dizi 4. sezonda
5.sezon pandemiden kaynaklı iptal oldu @Yakamoz-Asi i
evet öyle ben irlandada iki sezonunu bedavaya seyrettim @Yakamoz-Asi4 sezonu izlemek 2050 pound mu 😱 o ne la öyle 😱
evet öyle ben irlandada iki sezonunu bedavaya seyrettim @Yakamoz-Asi
malesef baristalık yapacam İstanbulda @Yakamoz-AsiNe okudun? Ṣimdi döndün, o eğitimi kullanabiliyor musun TR de?
malesef baristalık yapacam İstanbulda @Yakamoz-Asi
bende bir halkın polisini microsoft worrde yazıyım pazartesi yayınlıyımKolay gelsin üzücü aslında. O kadar gidip okumuṣsun orada.
bende bir halkın polisini microsoft worrde yazıyım pazartesi yayınlıyım
zaten uzun zamandır konuyu irlandadan alıyorum @Yakamoz-Asi
zaten kendim yazıyorum hayal gücümle yazıyorum Türk kültürüne uyarlamaya çalışıyorum @Yakamoz-AsiKopyala yapıṣtır yapma sakın. Copyright'e takılırsan ceza yersin
zaten kendim yazıyorum hayal gücümle yazıyorum Türk kültürüne uyarlamaya çalışıyorum @Yakamoz-Asi
Bir zamanlar bende öyle derdim, şimdi can ciğer kuzu sarmasıDaha çok Android Store benimki Apple'den nefret ederim.
Kesin filtre veya bir uygulama kullanıyorsundur ? @AngelicaBir zamanlar bende öyle derdim, şimdi can ciğer kuzu sarması
Muhabbetlerinizi okudum, ben hangi markayı kullandıysam hepsinin foto kalitesini beğendim
Yalnız ben Samsung kullandığım zamanlar ve hatta başka android marka kullandığımda yanımda iphonesi olan arkadaşlar sen çek senin fotoların güzel çıkıyor diyordu. Galiba maharet bendeydi bilmiyorum @Angelica @12.Adam
Hayır, nasıl kullanılıyor onuda bilmiyorumKesin filtre veya bir uygulama kullanıyorsundur ? @Angelica
Telefonun markasından veya android sürümünde olabilir , bilemiyorum.Hayır, nasıl kullanılıyor onuda bilmiyorum
Telefonun doğal çekimi
Valla bilmiyorum ki bu resim kızkardeşimin iPhone ile çekildi baksanıza net değilmiBir zamanlar bende öyle derdim, şimdi can ciğer kuzu sarması
Muhabbetlerinizi okudum, ben hangi markayı kullandıysam hepsinin foto kalitesini beğendim
Yalnız ben Samsung kullandığım zamanlar ve hatta başka android marka kullandığımda yanımda iphonesi olan arkadaşlar sen çek senin fotoların güzel çıkıyor diyordu. Galiba maharet bendeydi bilmiyorum @Angelica @12.Adam
O ses bana big brother sesi gibi geldiValla bilmiyorum ki bu resim kızkardeşimin iPhone ile çekildi baksanıza net değilmi
not: instagram da paylaşmıştım yazı ordan 🤣@Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 124208
ayarları vardır ama hiç kurcalamıyorum. Düz olanından çekiyorumTelefonun markasından veya android sürümünde olabilir , bilemiyorum.
Güzel görselValla bilmiyorum ki bu resim kızkardeşimin iPhone ile çekildi baksanıza net değilmi
not: instagram da paylaşmıştım yazı ordan 🤣@Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 124208