- Reaksiyon puanı
- 34,806
- Puanı
- 1,061
Benimki 20 birazdan şarja takarım, bakalım bir sonraki şarja takmak ne zaman olacak.
Benimki 20 birazdan şarja takarım, bakalım bir sonraki şarja takmak ne zaman olacak.
Seninki kaç şu an?
Vay, benimki şu an 18%81 ṣuan bugün yeter yarın sabah takarım büyük ihtimal
Vay, benimki şu an 18
Ben sabah 100 ile aldığımda akşam üstü yine takıyorum eğer evdeysem ama çalışıyorsam yaklaşık 24 saat gidiyor.
Forum genelde yiyor şarjımı sjjsjjsjs
Bu yine iyi. En azından kendime şarjı götürmüyorum iş yerine. Benim bir önceki şarj şişmesi olmuştu 50 altına düştüğü hop birden 10 olurduBenim telefon yeni sayılır. Normal kullanımda 1-2 gün gider rahat. Eski telefon seninki gibiydi, gece takardım hep.
Bu yine iyi. En azından kendime şarjı götürmüyorum iş yerine. Benim bir önceki şarj şişmesi olmuştu 50 altına düştüğü hop birden 10 olurdu
En az 1 sene daha yeni telefon almam. Blackfriday bu sene işime yaramadı o konuda
Seninki kaç şu an?
%81 ṣuan bugün yeter yarın sabah takarım büyük ihtimal
İpad kullanırken az yaşamadım boyna serumla gezerdi. (Şarj kablosu)Vay, benimki şu an 18
Ben sabah 100 ile aldığımda akşam üstü yine takıyorum eğer evdeysem ama çalışıyorsam yaklaşık 24 saat gidiyor.
Forum genelde yiyor şarjımı sjjsjjsjs
Şarj şişmesi nedir? Emoji olmadığından ciddi bir şekilde soruyorum.Bu yine iyi. En azından kendime şarjı götürmüyorum iş yerine. Benim bir önceki şarj şişmesi olmuştu 50 altına düştüğü hop birden 10 olurdu
En az 1 sene daha yeni telefon almam. Blackfriday bu sene işime yaramadı o konuda
İpad kullanırken az yaşamadım boyna serumla gezerdi. (Şarj kablosu)
Şarj şişmesi nedir? Emoji olmadığından ciddi bir şekilde soruyorum.
Bilgi için çok teşekkürler. Apple Store’da staj yapan insan.Batarya ömrünün sonuna geldiyse veya çok ısınıyorsa telefon, ṣiṣer.
Bilgi için çok teşekkürler. Apple Store’da staj yapan insan.
Neden gııı ? Bak çarpık @xemrexxxDaha çok Android Store benimki Apple'den nefret ederim.
Neden gııı ? Bak çarpık @xemrexxx
Anlamadığından mı işine mi gelmiyor?Samsung candır, gerisi boṣ.
Apple ile aram olmadı hiç. Annem babam kullanıyor, sorun çıkınca yardım etmem.
Hele evlada bakın tuu birde yardım etmem diyor 😂Samsung candır, gerisi boṣ.
Apple ile aram olmadı hiç. Annem babam kullanıyor, sorun çıkınca yardım etmem.
Sen anlıyor musun teyze ?%88
------
Hele evlada bakın tuu birde yardım etmem diyor 😂
Anlamadığından mı işine mi gelmiyor?
%88
------
Hele evlada bakın tuu birde yardım etmem diyor 😂
Ama oda güzel resim çekiyor 😂Onlarda Apple almasaymıṣ gıcıklık yaparım öyle