Bende sırf konuşacağım dediği için baktım da cidden sustu, konuyu uzatmak için mi böyle yaptırıyorlar anlamadım gitti.![]()
Bende anlamadım ki dün çok kararlıydı ya
Bende sırf konuşacağım dediği için baktım da cidden sustu, konuyu uzatmak için mi böyle yaptırıyorlar anlamadım gitti.![]()
Teyzoş bak çocuk İzmit te aradığını bulamamış, demek ki @serhatt ve sokak şeysi @sokak sanati gibi olmamış İzmit tiktakları en iyisi sana gönderelim bunuBende anlamadım ki dün çok kararlıydı ya![]()
Orayla bir bağım kalmadı çok şükür.Teyzoş bak çocuk İzmit te aradığını bulamamış, demek ki @serhatt ve sokak şeysi @sokak sanati gibi olmamış İzmit tiktakları en iyisi sana gönderelim bunu![]()
@Alos @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06
Köklerini de inkar edemezsin ama bak @Dosi kaç yıldır isveçte ama hala gonyalı gibi davranıyorOrayla bir bağım kalmadı çok şükür.![]()
Köküm Yunanistan olduğu için sıfır sıkıntı.Köklerini de inkar edemezsin ama bak @Dosi kaç yıldır isveçte ama hala gonyalı gibi davranıyor![]()
Almıyım alana da mani olmayayım 🤣Teyzoş bak çocuk İzmit te aradığını bulamamış, demek ki @serhatt ve sokak şeysi @sokak sanati gibi olmamış İzmit tiktakları en iyisi sana gönderelim bunu![]()
@Alos @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06
Her sabah Müge Anlı reklam arasında sinir krizi geçiriyorum bunları görünce, gına geldi.Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
@Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Aserat @offensive @Carpe Diem @batuhankaralar @cookies
Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi buAy çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
@Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Aserat @offensive @Carpe Diem @batuhankaralar @cookies
Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi bu![]()
Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
Her sabah Müge Anlı reklam arasında sinir krizi geçiriyorum bunları görünce, gına geldi.![]()
Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi bu![]()
Zeka seviyesi 7 yaş altı.Nee bunu damı yaptı ya anam ne Ali sevgisiymiş
------
Evlenemeyenleri ailesi onaylamayan çiftleri alıyordu programa evlendirip gönderiyordu ama program konsepten çıktı![]()
Bunu geçen hafta kanallarda dolaşırken görmüştüm, adam başka birini getirip kadını bıktırmaya çalışmıştı demek ki onu da kaçırtmışAy çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
Demi ya epeydir varlar.Her sabah Müge Anlı reklam arasında sinir krizi geçiriyorum bunları görünce, gına geldi.![]()
Ben de bilmiyorum ama Melek ablam açıklamış.Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi bu![]()
Duruyor hala o kadınBunu geçen hafta kanallarda dolaşırken görmüştüm, adam başka birini getirip kadını bıktırmaya çalışmıştı demek ki onu da kaçırtmış![]()
Halkımızı küçümseme..Zeka seviyesi 7 yaş altı.![]()
Abartma emre uzun sürmedi konuya geçtiİşlediği konulardan biri hakkında önemli gelişme olmuşken Müge Anlı'nın haber programına dönmesi.![]()
25 dakika uzun bir süre bence.Abartma emre uzun sürmedi konuya geçti
Ah nilay ahEsra Ezmeci'yi izliyormuş. 😱 @offensive
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Annesi sayesinde en çok izlenen dizide önemli rolü varken gündüz kuşağı programı için işbirliği yapmak nedir ya vizyonsuz.Ah nilay ah![]()