Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EN HAMARAT BENİM - 30 OCAK / 3 ŞUBAT HAFTASI 2. GÜN YARIŞMACISI: ESMA KAÇ PUAN ALDI? SEVİNÇ 3 VERDİ, BERNA DA 3 VERDİ, NEŞE DE 3 VERDİ, NİMET DE 3 VERDİ. TOPLAMDA 12 PUAN ALDI. KADİR'İM BEĞENDİ Mİ? TEMİZLİKTE TEK BİR YERİ BEĞENMEDİ, BÖREĞİ BEĞENMEDİ, ÇORBA VE ANA YEMEĞİ BEĞENDİ, PİLAV VE TATLIYI DA BEĞENDİ.
3. GÜN YARIŞMACISI: BERNA KAÇ PUAN ALDI? NEŞE 2 VERDİ, SEVİNÇ 3 VERDİ, ESMA 2 VERDİ, NİMET DE 2 VERDİ. TOPLAMDA 9 PUAN ALDI. KADİR'İM BEĞENDİ Mİ?
TEMİZLİĞİNİ BEĞENDİ, MİSAFİRPERVERLİĞİNİ BEĞENMEDİ, YEMEKLERİ ÇOK BEĞENMEDİ.
Ayda sen ne yaptın? Teoman'ın babası hasta çıktı, Ayda bu yüzden Mehmet'in teklifini kabul etti. Teoman da duydu çok üzüldü. Kumru Ozan canlarım benim. Artık uzatmayın konuyu.
EN HAMARAT BENİM - 30 OCAK / 3 ŞUBAT HAFTASI
4. GÜN YARIŞMACISI: NİMET
KAÇ PUAN ALDI?
BERNA 2 VERDİ, SEVİNÇ 3 VERDİ, NEŞE 2 VERDİ, ESMA 2 VERDİ.
TOPLAMDA 9 PUAN ALDI.
KADİR'İM BEĞENDİ Mİ? TATLIYI BEĞENMEDİ, TEMİZLİĞİNİ BEĞENDİ.
YALNIZ KALPLER 19. BÖLÜM YORUMLAMAM; Son kısım çok heyecanlı idi. Teoman, babasına baba her şeyi anlatacağım dedi. Bakalım anlatacak mı? Ahh garibim Ayda, MEHMET'e katlanıyor zorla. Kumru uzatma artık yoksa Ozan'ı kardeşin kapacak.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.