Bende sırf konuşacağım dediği için baktım da cidden sustu, konuyu uzatmak için mi böyle yaptırıyorlar anlamadım gitti.
Bende anlamadım ki dün çok kararlıydı ya
Bende sırf konuşacağım dediği için baktım da cidden sustu, konuyu uzatmak için mi böyle yaptırıyorlar anlamadım gitti.
Teyzoş bak çocuk İzmit te aradığını bulamamış, demek ki @serhatt ve sokak şeysi @sokak sanati gibi olmamış İzmit tiktakları en iyisi sana gönderelim bunu @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06Bende anlamadım ki dün çok kararlıydı ya
Orayla bir bağım kalmadı çok şükür.Teyzoş bak çocuk İzmit te aradığını bulamamış, demek ki @serhatt ve sokak şeysi @sokak sanati gibi olmamış İzmit tiktakları en iyisi sana gönderelim bunu @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06
Köklerini de inkar edemezsin ama bak @Dosi kaç yıldır isveçte ama hala gonyalı gibi davranıyorOrayla bir bağım kalmadı çok şükür.
Köküm Yunanistan olduğu için sıfır sıkıntı.Köklerini de inkar edemezsin ama bak @Dosi kaç yıldır isveçte ama hala gonyalı gibi davranıyor
Almıyım alana da mani olmayayım 🤣Teyzoş bak çocuk İzmit te aradığını bulamamış, demek ki @serhatt ve sokak şeysi @sokak sanati gibi olmamış İzmit tiktakları en iyisi sana gönderelim bunu @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06
Her sabah Müge Anlı reklam arasında sinir krizi geçiriyorum bunları görünce, gına geldi.Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
@Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Aserat @offensive @Carpe Diem @batuhankaralar @cookies
Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi buAy çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
@Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Aserat @offensive @Carpe Diem @batuhankaralar @cookies
Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi bu
Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
Her sabah Müge Anlı reklam arasında sinir krizi geçiriyorum bunları görünce, gına geldi.
Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi bu
Zeka seviyesi 7 yaş altı.Nee bunu damı yaptı ya anam ne Ali sevgisiymiş
------
Evlenemeyenleri ailesi onaylamayan çiftleri alıyordu programa evlendirip gönderiyordu ama program konsepten çıktı
Bunu geçen hafta kanallarda dolaşırken görmüştüm, adam başka birini getirip kadını bıktırmaya çalışmıştı demek ki onu da kaçırtmışAy çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
Demi ya epeydir varlar. Nasıl konu buluyorlar her gün her günHer sabah Müge Anlı reklam arasında sinir krizi geçiriyorum bunları görünce, gına geldi.
Ben de bilmiyorum ama Melek ablam açıklamış.Bu programın formatı ne? Eski programı gibi mi bu
Duruyor hala o kadınBunu geçen hafta kanallarda dolaşırken görmüştüm, adam başka birini getirip kadını bıktırmaya çalışmıştı demek ki onu da kaçırtmış
Halkımızı küçümseme..Zeka seviyesi 7 yaş altı.
Abartma emre uzun sürmedi konuya geçtiİşlediği konulardan biri hakkında önemli gelişme olmuşken Müge Anlı'nın haber programına dönmesi.
25 dakika uzun bir süre bence.Abartma emre uzun sürmedi konuya geçti
Ah nilay ahEsra Ezmeci'yi izliyormuş. 😱 @offensive
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Annesi sayesinde en çok izlenen dizide önemli rolü varken gündüz kuşağı programı için işbirliği yapmak nedir ya vizyonsuz.Ah nilay ah