Emre Ozansoy
Moderatör
Millet kudurmuş 😱
Hmmm Yılmaz da Yılmaz’mış yane.
Evet. 😋Hmmm Yılmaz da Yılmaz’mış yane.
İnş.. Seni harcar bir günHarcanıyor…
Nasıl harcar mesela?İnş.. Seni harcar bir gün
İşin uzmanı sensin en iyi sen bilirsinNasıl harcar mesela?
Birşey olmaz ya25 dakika uzun bir süre bence.
Burda krize girmişti resmen ya uyuşturucu kullanıyormuş 2 3 aydır kullanmıyorum dedim resmen krize girdi saçı başı dağıttı
Herılt yani.İşin uzmanı sensin en iyi sen bilirsin
Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
@Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Aserat @offensive @Carpe Diem @batuhankaralar @cookies
Pislik Tayfur ır yaaaPazartesi günü zirve ne Ömer'in ne Alparslan Büyük Selçuklu'nun, zirve Müge Anlı'nın. 😱
Ya Allah aşkına 5 puan o menüye hakarettir ya.Bengisu ya yaptığı haksızlık önüne çıktı ilahi adalet işte. ( Ayşe de zaten sabaha kadar Koray yapamasın diye dua edeceğim demişti nasıl içten dua etmiş.😁😇)Rakibine strateji yapıp hak etmediği 5 puan veren Koray'a salatayı unutması sonrası eksik menü tarifesi şoku
Balon patladı gitti🎈
Hepsi 1 verir inşallah da görür stratejiyiYa Allah aşkına 5 puan o menüye hakarettir ya.Bengisu ya yaptığı haksızlık önüne çıktı ilahi adalet işte. ( Ayşe de zaten sabaha kadar Koray yapamasın diye dua edeceğim demişti nasıl içten dua etmiş.😁😇)
2 hafta sonraya denk gelse bittiğinin 13. yıl dönümünde yeniden bitecektiYaprak Dökümü'nün final bölümü varmış bugün, bakalım kaç reyting alacak. @offensive
Keşke daha fazla BDV tekrarı verip erteleselerdi. 😱 PT'ye koyarlar Arka Sokaklar'dan daha çok izlenirdi.2 hafta sonraya denk gelse bittiğinin 13. yıl dönümünde yeniden bitecekti