Emre Ozansoy
Moderatör
Millet kudurmuş 😱
Hmmm Yılmaz da Yılmaz’mış yane.
Evet. 😋Hmmm Yılmaz da Yılmaz’mış yane.![]()
İnş.. Seni harcar bir günHarcanıyor…
Nasıl harcar mesela?İnş.. Seni harcar bir gün![]()
İşin uzmanı sensin en iyi sen bilirsinNasıl harcar mesela?![]()
Birşey olmaz ya25 dakika uzun bir süre bence.
Burda krize girmişti resmen ya uyuşturucu kullanıyormuş 2 3 aydır kullanmıyorum dedim resmen krize girdi saçı başı dağıttı
Herılt yani.İşin uzmanı sensin en iyi sen bilirsin![]()
Ay çok üzülüyorum bu Ayşe'ye ya şimdi de gelinlik giydi Ali'yi etkilemek için. 🥺🥺
@Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Aserat @offensive @Carpe Diem @batuhankaralar @cookies
Pislik Tayfur ır yaaaPazartesi günü zirve ne Ömer'in ne Alparslan Büyük Selçuklu'nun, zirve Müge Anlı'nın. 😱
Ya Allah aşkına 5 puan o menüye hakarettir ya.Bengisu ya yaptığı haksızlık önüne çıktı ilahi adalet işte. ( Ayşe de zaten sabaha kadar Koray yapamasın diye dua edeceğim demişti nasıl içten dua etmiş.😁😇)Rakibine strateji yapıp hak etmediği 5 puan veren Koray'a salatayı unutması sonrası eksik menü tarifesi şoku![]()
Balon patladı gitti🎈
Hepsi 1 verir inşallah da görür stratejiyiYa Allah aşkına 5 puan o menüye hakarettir ya.Bengisu ya yaptığı haksızlık önüne çıktı ilahi adalet işte. ( Ayşe de zaten sabaha kadar Koray yapamasın diye dua edeceğim demişti nasıl içten dua etmiş.😁😇)
2 hafta sonraya denk gelse bittiğinin 13. yıl dönümünde yeniden bitecektiYaprak Dökümü'nün final bölümü varmış bugün, bakalım kaç reyting alacak.@offensive
Keşke daha fazla BDV tekrarı verip erteleselerdi. 😱 PT'ye koyarlar Arka Sokaklar'dan daha çok izlenirdi.2 hafta sonraya denk gelse bittiğinin 13. yıl dönümünde yeniden bitecekti![]()