Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,671
- Puanı
- 1,060
Allah bozmasınCok kötü bir hafta gecti![]()
Mirko barisicten kaynakli sinirim bozukAllah bozmasın![]()
@12.Adamın izinden gidesin. 😀 güzel bir kardeşimiz sonuçta 😀
Allah bozmasın![]()
Allah bozmasın![]()
Çağırırım tabi çağırmaz olur muyum?Aman Allah korusun
Beni de cagir![]()
![]()
Adın ne bakayım?Lig fazla erken başladı, tatil modundan çıkana kadar başlamasaydı belki katılım gösterirdim. İlk hafta 11, 2. hafta 4 puan alırdım. Önden bi tahmin testleri yaptım![]()
Lig fazla erken başladı, tatil modundan çıkana kadar başlamasaydı belki katılım gösterirdim. İlk hafta 11, 2. hafta 4 puan alırdım. Önden bi tahmin testleri yaptım![]()
GizliAdın ne bakayım?![]()
Bonus puanlarınıda katarsak en az 30 puan geride başlamış oluyorum. Birincilik şansı olmadığı sürece cazip gelmiyor. Eskiye oranla çok daha üşengeç biriyim artıkCok gec degil, bence katil.![]()
Lig Geç bitti yok depremi yok seçimLig fazla erken başladı, tatil modundan çıkana kadar başlamasaydı belki katılım gösterirdim. İlk hafta 11, 2. hafta 4 puan alırdım. Önden bi tahmin testleri yaptım![]()
El altından tahminleri bana gönder.Gizli
Bonus puanlarınıda katarsak en az 30 puan geride başlamış oluyorum. Birincilik şansı olmadığı sürece cazip gelmiyor. Eskiye oranla çok daha üşengeç biriyim artık![]()
Casa giderim @12.Adam 😂 Beşiktaş’a göndermeEl altından tahminleri bana gönder.![]()
@Dosi , reis emojili mesaj yazmış.Ben şok.😳Casa giderim @12.Adam 😂 Beşiktaş’a gönderme
------
@Yakamoz-Asi Pendik Beşiktaş maçıyla ilgili @Dosi
Yardımcı hakem hatasından kaynaklı tff ye maç tekrarı@Dosi , reis emojili mesaj yazmış.Ben şok.😳
30-0 dan döner maç @DosiGizli
Bonus puanlarınıda katarsak en az 30 puan geride başlamış oluyorum. Birincilik şansı olmadığı sürece cazip gelmiyor. Eskiye oranla çok daha üşengeç biriyim artık![]()
Bırakın şovu, sanki geçen seneki kicktipp’e katıldımda ilk kez ayrıymışım gibi yazmayın
Cümle nasil oldu @DosiBırakın şovu, sanki geçen seneki kicktipp’e katıldımda ilk kez ayrıymışım gibi yazmayın
Sizsiz kicktipp olmaz asıl![]()