Damien Duff
Favori Üye
Allah bozmasın @12.Adamın izinden gidesin. 😀 güzel bir kardeşimiz sonuçta 😀Cok kötü bir hafta gecti
Mirko barisicten kaynakli sinirim bozukAllah bozmasın @12.Adamın izinden gidesin. 😀 güzel bir kardeşimiz sonuçta 😀
Allah bozmasın @12.Adamın izinden gidesin. 😀 güzel bir kardeşimiz sonuçta 😀
Allah bozmasın @12.Adamın izinden gidesin. 😀 güzel bir kardeşimiz sonuçta 😀
Çağırırım tabi çağırmaz olur muyum?Aman Allah korusun
Beni de cagir
Adın ne bakayım?Lig fazla erken başladı, tatil modundan çıkana kadar başlamasaydı belki katılım gösterirdim. İlk hafta 11, 2. hafta 4 puan alırdım. Önden bi tahmin testleri yaptım
Lig fazla erken başladı, tatil modundan çıkana kadar başlamasaydı belki katılım gösterirdim. İlk hafta 11, 2. hafta 4 puan alırdım. Önden bi tahmin testleri yaptım
GizliAdın ne bakayım?
Bonus puanlarınıda katarsak en az 30 puan geride başlamış oluyorum. Birincilik şansı olmadığı sürece cazip gelmiyor. Eskiye oranla çok daha üşengeç biriyim artıkCok gec degil, bence katil.
Lig Geç bitti yok depremi yok seçimLig fazla erken başladı, tatil modundan çıkana kadar başlamasaydı belki katılım gösterirdim. İlk hafta 11, 2. hafta 4 puan alırdım. Önden bi tahmin testleri yaptım
El altından tahminleri bana gönder.Gizli
Bonus puanlarınıda katarsak en az 30 puan geride başlamış oluyorum. Birincilik şansı olmadığı sürece cazip gelmiyor. Eskiye oranla çok daha üşengeç biriyim artık
Casa giderim @12.Adam 😂 Beşiktaş’a göndermeEl altından tahminleri bana gönder.
@Dosi , reis emojili mesaj yazmış.Ben şok.😳Casa giderim @12.Adam 😂 Beşiktaş’a gönderme
------
@Yakamoz-Asi Pendik Beşiktaş maçıyla ilgili @Dosi
Yardımcı hakem hatasından kaynaklı tff ye maç tekrarı@Dosi , reis emojili mesaj yazmış.Ben şok.😳
30-0 dan döner maç @DosiGizli
Bonus puanlarınıda katarsak en az 30 puan geride başlamış oluyorum. Birincilik şansı olmadığı sürece cazip gelmiyor. Eskiye oranla çok daha üşengeç biriyim artık
Bırakın şovu, sanki geçen seneki kicktipp’e katıldımda ilk kez ayrıymışım gibi yazmayın
Cümle nasil oldu @DosiBırakın şovu, sanki geçen seneki kicktipp’e katıldımda ilk kez ayrıymışım gibi yazmayın
Sizsiz kicktipp olmaz asıl