Kuz senşn desteklediğin yarışmacı budur bu bilgiye göre efsane dizinde oynamış @Angelica @The_Erinch @Forumdash
www.instagram.com
Sabah sabah nerden buldun bu haberi yahu
Kuz senşn desteklediğin yarışmacı budur bu bilgiye göre efsane dizinde oynamış @Angelica @The_Erinch @Forumdash
www.instagram.com
şovbıznızKuz senşn desteklediğin yarışmacı budur bu bilgiye göre efsane dizinde oynamış @Angelica @The_Erinch @Forumdash
www.instagram.com
Kuz izliyon muSabah sabah nerden buldun bu haberi yahu
Vaşhhhh😱Yok teşkilat izliyorum ben
Psikopat civciv dehşet saçıyor demekAaa hemen senimi kırcam teyzoş
Psikopat civciv dehşet saçıyor demek
Psikopat civciv dehşet saçıyor demek
Ne diyon gı?Anlamadım ne ?
Ben Tanya sultanımı destekliyorum Çoog dadlı gıız şefiimHostes pelin i desteklemek için konuya gelmeyen @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @Maskeli Fedai nin sıva, yapmak için malayı tuttukları elleri taş olacaktır
Bu ve Suna'nın her konuya yorum yapmasından ilallah ettim cidden. Birilir kişiler ya, bütün yarışma bu ikiliden soruluyor maşallah
Oooo hoşgeldin seni de aramızdan görmekten mutluluk duyarız. @The_ErinchBen Tanya sultanımı destekliyorum Çoog dadlı gıız şefiim
------
Bu ve Suna'nın her konuya yorum yapmasından ilallah ettim cidden. Birilir kişiler ya, bütün yarışma bu ikiliden soruluyor maşallah
ateş in çıkması zor bence bu kadaroda çıksa da all starın ilk ayında elenir emre, araz ya da milhan olabilir ateş yerine ama reyting için azize ya da tunahanı da seçebilirle hiç belli olmazOlm 2021 hepsi gelmiş yüzsüzler....tezgahların sonu gelmiyor 🤪🤪🤪🤪
2021 den Tahsin, Burcu, Sergen, Dilara ve Ateş istiyorum.
Sunayı aslında destekliyorum ama Eda ile gerçekten çok baydılar..hele eda.. Bir özgüven.. Bir çene 🤢
Tam kadrolar çıkıp, şampiyonlarda eklendiğinde seyri daha keyifli. Olacak.. Bol kaos kokuyor.
@xemrexxx @MasacRE @12.Adam @Yakamoz-Asi @Zeyno
Twitter da Eda’yı linçlemişler.Olm 2021 hepsi gelmiş yüzsüzler....tezgahların sonu gelmiyor 🤪🤪🤪🤪
Sunayı aslında destekliyorum ama Eda ile gerçekten çok baydılar..hele eda.. Bir özgüven.. Bir çene 🤢
Tam kadrolar çıkıp, şampiyonlarda eklendiğinde seyri daha keyifli. Olacak.. Bol kaos kokuyor.
Olm 2021 hepsi gelmiş yüzsüzler....tezgahların sonu gelmiyor 🤪🤪🤪🤪
Tahsin patlattı eda yıTwitter da Eda’yı linçlemişler.
Ne dedi?Tahsin patlattı eda yı
------
Aaa yarısı krema yapmadı dşye, kremayı kriterden çıkardılar 😱