Kuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var![]()
@Dosi @The_Erinch @Özgür @serhatt @slhttnmtl
Kız ben bu viking çakmasını sevmiyorum....![]()
![]()
Ben yedeklerden Ateşin gelmesini istiyorum.
Hani benim böreğimmmmm
İdare eder. Abartılacak bir tarafı yokmuşŞarlok seni![]()
Şimdi gördüm ben de YouTube'da. Yarışmanın en sakin efendi ismiydi izlediğim kadarı ile. Erken veda olmuş.
Elenen birini tekrar mı aldılar yarışmaya? 😱Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum
@Angelica @Dosi @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum
Bu kız elendi, daha alınalı 1 hafta oldu ve bir daha eleme potasında yani. Maşallah kızımıza tü tü tü tü.Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum
Birincisi @Forumdash beni değil ben onu terk ettim, ikincisi @denizz19 annesi beni çok sever UYDURMA ARTIK.Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum
Ve elenmiş anlaşılanAzize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum
Darısı başınaVe elenmiş anlaşılan![]()
Zirvede elenmek, elenmek değildirDarısı başına![]()
Kuz senşn desteklediğin yarışmacı budur bu bilgiye göreZirvede elenmek, elenmek değildir![]()
Figüran galiba. Sonra bakarımKuz senşn desteklediğin yarışmacı budur bu bilgiye göreefsane dizinde oynamış
@Angelica @The_Erinch @Forumdash
www.instagram.com